Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (38/48) > >>

Jaguar Parts:
Po pierwsze to bardzo slabe zgranie ludzi i jakakolwiek chec poznania kolegow i kolezanek z klubu...po 2 to podobno w tym terminie jest zlot w Wawie z "konkurencyjnego" forum. Jakkolwiek konkurowanie ludzi z ta sama pasja a w innych barwach klubowych jest glupie. Na miejscu jest nas nascie osob i juz sporo butelek i puszek poooszlooo;)
Do zobaczenia jutro:)

wrojag:

--- Cytat: Jaguar Parts w Październik 06, 2012, 01:40:03 am ---Po pierwsze to bardzo slabe zgranie ludzi i jakakolwiek chec poznania kolegow i kolezanek z klubu...po 2 to podobno w tym terminie jest zlot w Wawie z "konkurencyjnego" forum. Jakkolwiek konkurowanie ludzi z ta sama pasja a w innych barwach klubowych jest glupie. Na miejscu jest nas nascie osob i juz sporo butelek i puszek poooszlooo;)
Do zobaczenia jutro:)

--- Koniec cytatu ---

@ Jaguar Parts :-R zrobiłeś to czego nie udało się zorganizować innym  więc chwała Ci za to, głowa do góry i trzeba powalczyć z bieżącymi problemami integracji uczestników.
 :-kogutki Na szybko propnuje na każdym aucie nick właściela i każdy z forumowiczów nick przypięty do odzieży (znamy się tylko po nick-ach i to jest bieżący problem) w końcu za nick-iem będzie człowiek z którym będzie się można napić kawy i pogadać nie tylko o usterkach.
 :-wstyd Myślę że czas też zakopać topór wojenny  :-zly ja nie jestem ani zielony ani niebieski tylko interesuje mnie ta marka i to powinno łączyć a nie dzielić.
Jak my sami tego nie zrozumiemy i nie zmienimy to kto? :-K :-K

BlackV6:

--- Cytat: wrojag w Październik 06, 2012, 07:33:06 am ---:-wstyd Myślę że czas też zakopać topór wojenny  :-zly ja nie jestem ani zielony ani niebieski tylko interesuje mnie ta marka i to powinno łączyć a nie dzielić.
Jak my sami tego nie zrozumiemy i nie zmienimy to kto? :-K :-K

--- Koniec cytatu ---

święte słowa :)

Pogoda wam dopisze to i spocik się uda :D u mnie na trasie jak na razie słoneczko  ;D

wrojag:
Niestety nie mogłem zostać dłużej i już tego żałuje.
Naliczyłem 23 auta, pogoda i atmosfera rewelacyjna.
Tym co pozostali życzę dobrej zabawy.
Dla tych co nie dojechali link do  kilku zdjęć na moim profilu.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.435533533149560.86361.100000787520953&type=1#!/photo.php?fbid=435534259816154&set=a.435533533149560.86361.100000787520953&type=1&theater

MAX:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej