Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
Sarin:
Wiesz i na bankiet pewnie bym się wkręcił. Pić i tak nie pije więc w nocy mogę wracać ;) Zobaczymy na miejscy - pewnie i tak ktoś odpadnie.
A stołek z kuchni zawsze można zwędzić ;)
Jaguar Parts:
nie kracz, oby nikt nie odpadł!!! Ze stołkiem z kuchni to nie będzie problemu, ale kierowniczka zamówienie na produkty już zrobiła. Jestem w stałym kontakcie z nimi i domówi się.
Jaguar Parts:
Prosiłbym o szybkie potwierdzenie kto zostaje w niedzielę na obiad!!! Jak nie będzie potwierdzenia to nie będzie obiadu. tzn będzie tylko dla tych, którzy zamówili. Zapiszcie też sobie mój nr. Jakby były problemy z dotarciem to dzwońcie. Jadąc od Wrocławia, Łodzi, Warszawy w Wieruszowie na rondzie jedzie się na Opatów - jest znak. Po ok 9km jeszcze przed tabliczką Opatów będzie zielony znak "Ustronie 0,5km". Tam trzeba skręcić. Jadąc od Śląska należy skręcić z głównej drogi Śląsk - Poznań w prawo na Wieruszów (obok jest kościół i widać z dala jego wieżę), przejechać całą wiochę Opatów, minąć znak kończący wiochę i jadąc już przez las po ok 500m skręcić w lewo...AMEN
Skiciu:
oby tylko pogoda dopisała :- pojecia
Jaguar Parts:
w TV pokazują, że za dobra nie będzie :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej