Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (25/48) > >>

Marecki68h:
Ja też jadę w sobotę rano(okolice Gliwic),więc jak będzie okazja - dołączyłbym do kogoś :-super.poz.

Jaguar Parts:
No właśnie...zadałem wcześniej pytanie. O której godzinie w sobotę robimy zbiórkę i wyjazd na bazar i objazd po pobliskim Wieruszowie? Myślałem o godzinie 9. godzina na rozpakowanie się, zajęcie pokoi, przywitanie i koło 10 można by wyjechać. O 13 jest obiad. Większość z nas nie ma więcej jak 250km a nawet z południowej części Śląska nie jedzie się dłużej jak 3-3.5h.

Skiciu:
jak dla mnie może być 10 rano :)

Jaguar Parts:
Już nie mogę się doczekać :)  dziś zapłaciłem skarbówkę i opłatę recyclingową za Jaga. Na dniach robię przegląd rejestracyjny i do wydziału komunikacji. Mam nadzieję, że zdążę bo jak nie to XKR Lover będzie filmował kolumnę z tyłu a ja z przodu...

szpulek:

--- Cytat: Jaguar Parts w Wrzesień 25, 2012, 20:56:03 pm ---Już nie mogę się doczekać :)  dziś zapłaciłem skarbówkę i opłatę recyclingową za Jaga. Na dniach robię przegląd rejestracyjny i do wydziału komunikacji. Mam nadzieję, że zdążę bo jak nie to XKR Lover będzie filmował kolumnę z tyłu a ja z przodu...

--- Koniec cytatu ---

Zrob przeglad i zarejestrujesz tego samego dnia. Na szczescie zmienily sie przepisy i majac potwierdzenie AKC-U oraz VAT-25 przechodzisz przez rejestracje w wydz. komunikacji tego samego dnia.. pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej