Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
Jaguar Parts:
Uuu to faktycznie sytuacja nie jest godna pozazdroszczenia :(
Jako, że nowy kolega z forum pozbawił mnie kocura to chyba przyjadę innym autem bo mogę nie zdążyć zarejestrować i ubezpieczyć drugiego mojego kota :( Ale jeszcze walczę...
Jestemoryginalna:
Walcz! A nuż widelec się uda ;)
cobi:
--- Cytat: XKR-Lover w Wrzesień 21, 2012, 23:44:08 pm ---
--- Cytat: cobi w Wrzesień 21, 2012, 10:46:39 am ---Ja mam za daleko niestety :(
--- Koniec cytatu ---
No, tobie może wybaczymy bo nawet 80km dalej niż ode mnie, ale 2 godz dłużej :-K bo nie ma autostrady.... ale trzeba próbować bo chyba nigdy bliżej nie będzie.... może z JaguarSzczecinem razem byście przyjechali tak jak ja, w Piątek, a wrócili w niedziele? Byłoby :-super
Ofiarowałbym podwieźć z Gdyni, ale smutno w Beemce jechać i nie pomaga mój gust w muzyce
--- Koniec cytatu ---
Może policz raz jeszcze :) ,mieszkam 40 km za Hannoverem :/ wiec kawałek mam :(
A nawet jak coś to trzeba by przez niemcy lecieć bo te nasze polskie drogi to katastrofa :-cry
XKR-Lover:
--- Cytuj ---Może policz raz jeszcze :) ,mieszkam 40 km za Hannoverem :/ wiec kawałek mam :(
A nawet jak coś to trzeba by przez niemcy lecieć bo te nasze polskie drogi to katastrofa :-cry
--- Koniec cytatu ---
Aha, bo ja z Profilu twojego wyciągnąłem Świnoujście... no to szkoda, by była okazja....
ale na temat dróg to się zgadzam... chyba pare zębów już zgubiłem w tym roku... :-hehe
cobi:
Nie mniej jednak może coś pomyśle ale nic nie obiecuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej