Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Zlot Ogólnopolski JaguarClubPoland 2012 Izbicko/Opole
Tomasz.xkr:
A miało być tak pięknie.Piękne samochody,piękne wnętrza zapach skóry kotów i pałacowych wnętrz.Wykwintna kuchnia,bankiet i rozmowy do rana w otoczeniu jak z bajki.
Jaguary i pałace są stworzone dla siebie,a wszystko za rozsądna kase.Trudno, nie wyszło dużo dyskusji mało konkretów.Dzięki dla organizatorów,nie zrażajcie się,może kiedyś... OJ żal.
Zapek:
może faktycznie zabrakło tej opcji bycia na imprezie bez konieczności brania noclegu, wtedy było by nas dużo i impreza czytaj bankiet by się odbyła , a noclegi można było rezerwować sobie we własnym zakresie, bez musu nocowania w pałacowych pokojach.
Szkoda imprezy, oj szkoda
Tak czy siak to dzięki wam organizatorzy za próbę zorganizowania tego zlotu .
Jaguar Parts:
Co do Międzybrodzia to jestem bardziej niż TAK! :)
A jeśli ktoś ma ochotę na zlot to możemy jeszcze zrobić, taki nieoficjalny. Jak już pisałem jest taki dwór myśliwski w miejscowości Opatów, koło miejscowości Kępno. Jest to w woj. Wielkopolskim, na granicy z łódzkim i opolskim. Nocleg jest tani jak w motelu (od 40zł/os + 15zł śniadanie + 20zł obiad 2 daniowy) a obiekt przeszedł remont i ma super klimat! Jeśli będą chętni to pogadam z dyrektorem obiektu nad konkretną ceną i dostępnym terminem.
www.dwormysliwski.pl
odległości do tego miejsca z poszczególnych miast:
Katowice 135km
Wrocław 90km
Łódź 132km
Warszawa 265km
Poznań 182km
Zielona Góra 244km
Proszę o kontakt kto byłby chętny. Jedna załoga jest już chętna...moja ;) :-V
ocelot:
Witam,
Pomysł uważam za bardzo dobry. Zatem jako drugi dołączam się do chętnej ekipy.
Dajcie znać, czekamy na dalsze zgłoszenia. Spotkać się zawsze jest warto.
Pozdrawiam Ocelot
jagdds:
Witam, pomysł uważam za doskonały. Będę na 100%.
Ja i mój Daimler Double Six 1991 nie możemy się już doczekać.
Pozdrowienia jagdds. :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej