Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

Zlot Ogólnopolski JaguarClubPoland 2012 Izbicko/Opole

<< < (7/16) > >>

Jaguar Parts:
Hmm dziwne. Tylu nas jest a tak mało chętnych. Jak się w tv ogląda zloty jakiejś tam marki to dziesiątki aut są. Myślę, że problem jest w cenie. prawie 1tyś na weekendowy pobyt rodziny to w ch.. dużo. Ja zacisnąłem zęby i wysłałem zgłoszenie, w końcu to tylko raz w roku. Na następny raz proponuję inne miejsce ale z podobnym charakterem - dwór myśliwski w Opatowie/ k. Kępna. Dużo niższe ceny i jest to prawie środek Polski. Znam dyrektora :P

Sarin:
A dorzucę swoje 3 grosze....

Jak poprzednik, również przychylam się do wniosku, że chodzi o kasę.
Ale wydaje mi się że wymaga to nieco rozbudowania.

Da się przeżyć taką kwotę i tu większość się pewnie zgodzi. Większym problemem ( jak w moim przypadku ) jest czas.
Tak, sama data jest dla mnie nieco kłopotliwa - dlaczego już wyjaśniam.

- były wakacje i większość z nas miała urlop ( ale niektórzy pracują również w weekendy )
- na w/w urlopach przepuściło się sporo kasy przeznaczonej na przyjemności
- wrzesień to gorący okres dla każdego ponieważ przez w/w urlopy i ogólne spowolnienie nawarstwiło się sporo tematów
- dodatkowo  czekają kolejne wydatki związane z wyprawką do szkoły dla dzieciaków ( wiadomo, że to nie tania impreza )
- i może na koniec nie czujemy już takiej potrzeby sprawienia sobie kolejnej przyjemności jak przed wakacjami ;)

Ja ze swojej strony mogę jedynie zadeklarować obecność jednodniową - bez noclegów, bankietów i atrakcji.  Chętnie spotkam się z kociażami,  czy to w samym Opolu, czy wspólnie pokonując trasę między Izbickiem i Opolem i odwrotnie. Jeśli organizatorzy dopuszczają takie "rozwiązanie" pewnie przygonię dwa XJ6.
Może nie jest to rozwiązanie zaspokajające moje "jaguarowe potrzeby" - no ale zawsze coś....

XKR-Lover:
No wiem że mamy też tradycje narzekania  :-hehe , ale naprawdę....

Hotel raczej drogo wynosi-się zgadzam, ale wygląda na piękny, jedzenie itd. wkluczone, i "jednorazowo" trzeba sobie pozwolić  - zawsze są tańsze miejsca na nocleg.... ;) ale przeważnie trzeba płacić za dobre wspomnienia :-clap

Rozumiem też że to nie tanio itd, ale jednak to jest ekskluzywna okazja raz na rok się spotkać na Ogólnopolskim zjeździe.... czyli jakoś się da załatwić, a w zimie spłacamy,  :-K prawda?

Steve Jobs powiedział "Jak korzystasz z każdego dnia jak gdyby był twój ostatni, to kiedyś na pewno będziesz miał racje, ale i nie będziesz żałował"

Chcecie żałować czy jechać z nami ?

_======_
   /_________\
 {OO| ( )( ) |OO}
  o)=)--------o)=)

Zapek:
Rozumiem też że to nie tanio itd, ale jednak to jest ekskluzywna okazja raz na rok się spotkać na Ogólnopolskim zjeździe.... czyli jakoś się da załatwić, a w zimie spłacamy,  :-K prawda?

kolego tyle że Jaguary już dawno przestały być ekskluzywnymi wozami ze względu na swoją cenę (mowa o 15-sto letnich i + )

Jeżeli będzie możliwość taka jaka opisuje kolega wyżej tj. pojawienie się po to żeby się z wami spotkać pomijając cały ten bankiet to też bym się pisał , (wrzesień to jednak miesiąc wydatków), mam rodzinkę w Opolu i było by mi to na rękę .

Koledzy jak by ktoś chciał na tym  zlociku pokazać się  swoim nowym nabytkiem to nic prostszego, wystarczy kliknąć w poniższy link i można szybko zrealizować swoje marzenie  :-super :-super

http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,19393.0.html

aru:
Oprócz pieniędzy i czasu mogą być jeszcze inne powody. Zrezygnowałem z udziału w zlocie ponieważ napisałem w tym wątku pytanie do organizatorów dotyczące szczegółów ceny za udział. Na wniosek organizatorow mój post został usunięty przez administarcję. Organizatorzy uznali, że moje pytanie wnosi niepotrzebny zamęt(?). Nie rozumiem takiej postawy i nie zgadzam się z tą decyzją, ale szanuję prawo właściciela forum do ustalania własnych zasad. Niemniej jednak po tej historii czułbym się niezręcznie na zlocie.
Najprawdopodobniej niezależnie od zlotu i tak będę w Opolu, więc chętnie popodziwiam piękne samochody uczestników i jeżeli nie będzie sprzeciwu organizatorów pokażę swojego XJRa i/lub XK8.
Być może do zobaczenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej