Dział Techniczny > XK8/R (1996 - 2006, jako x100), XK (2007 - 2015 jako x150)

XK8

<< < (3/3)

strawinski:
do internetu trafia często to co normalnie sprzedać się nie może. bo to co dobre i okazjonalne idzie jak świeże bułki.

jaguarek:

--- Cytat: Łukasz w Lipiec 16, 2012, 17:18:38 pm --- Już nie mówiąc o przebiegach, gdzie w Niemczech XK8 z przebiegiem prawie 200k km ma fotele jak nowe, a u nas XJ-ty z otomoto mają po 100k km, a fotele jakby je ktoś nożem pociął.

--- Koniec cytatu ---
To zależy kto w nich siedział,jeżeli grubas który nie mieścił się w fotelu,to już po 50.000 skóra będzie przetarta na bokach siedzenia.

wafelek1:
Witam,

Panowie mam prośbę jestem troszkę laikiem ale jestem zauroczony jaguarem xk8? znalazłem fajne (jak dla mnie ) ogłoszenie. czy możecie mi pomóc w jego ocenie ? może ktoś jest z Katowic i może mi cokolwiek więcej o nim powiedzieć? nie wiem nawet o co pytać sprzedawcę.

z góry dziękuje

Jaguar XJ6:
Pytaj o takie rzeczy o jakie sie powinno pytać przy zakupie jaga , tzn. czy silnik równo chodzi , czy nie ma wycieków , czy nie ma ognisk korozji ( jesli jest to automat to czy nie szarpie ) koniecznie dowiedz sie czy ma pełną historie serwisową ( zawsze to jakis plus ) i czy ma udokumentowany przebieg , ilu właścicieli miał , no i ogólnie czy oleju nie bierze , w jakim stanie wnetrze , i czy miał coś robione ( po jakiejś drobnej kolizji ) . A najlepiej jak jestes nim poważnie zainteresowany to weź na ogledziny jakiegos mechanika kóry zna sie na jagach ( on odrazu bedzie wiedział co kota boli i co jest ok ). Tyle moge ci w skrócie poradzić .  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej