Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Instalacje HHO - Auto na wodę
aleksandra:
Mnie zastanawia sprawa regulacji paliwa, co z tego ze dodamy kolejne paliwo do układu skoro komputer będzie podawał i tak swoją dawkę paliwa z mapy, sonda tez może zwariować, prędzej czy później wydaje mi sie ze wywali check i tyle.
Szwagier:
Jestem jak najbardziej za wodorem :-za
A może ktoś z Was już ma taką instalacje w jagu???????
aro:
Szwagier nie bądz za wodorem bo bedziemy oboje nie mieli co wozić i braknie kasy na utrzymanie kota :-((
Szwagier:
--- Cytat: aro w Czerwiec 09, 2016, 23:11:35 pm ---Szwagier nie bądz za wodorem bo bedziemy oboje nie mieli co wozić i braknie kasy na utrzymanie kota :-((
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie Aro ale kręci mnie te 130oktanow hihihi :-R i te szerokie granice palności z małą energia zapłonu przy tych naszych padających cewkach ehh :(chodzilby jak nowy nawet na starych świecach ;D a tak poza tym trochę znany mi temat i z ciekawości zapytałem Od tej strony technicznej jak oszukać przepływomierz i sondy lambda ps Aro wodór jest lepszym gazem dla silnika niż tym dostępnym w sprzedaży
aro:
Ja tam nie jestem za wodorem:-),jak kiedys braknie ropy w zasobach albo cos zastąpi rope naftowa to bedzie trzecia wojna światowa bo załamie sie globalna gospodarka ktora sie na ropie opiera...taka moja filozofia :-) ale prorokiem chyba nie jestem :-):-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej