Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

XJ40 Gold Edition

(1/4) > >>

Marcineq1986:
Witam. Chciałbym się dowiedziec, czym konkretnie jest wersja Gold Edition mojej Xj6tki jako, że takową właśnie posiadam jest to rocznik 1994 nie znalazłem na jej temat nigdzie żadnej wzmianki ... jedynie jakiś skrawek, że była to najtańsza wersja skierowana do młodych odbiorców itp. po Angielsku. Pozdrawiam

kogutki:
Hej, no bo to wsumie wszystko co mozna powiedziec. 3.2 Gold byla ostatnia wersja zanim sie pokazal x300, a ze
zwgledu na fakt ze wszyscy czekali na x300 nikt za bardzo nie chcial juz kupic xj40.

Wiec ostatnia wersja byla dosc tania, sprzedana od marzec 1994. Mial drzewo rozowego oraz kolorowe nitki
w skorze. Ostatnia wersja oznacza ze technicznie najbardziej zaawansowana. Dbaj o niego.

Marcineq1986:
Drewno była o jasnej fakturze bez ozdobników. Fotele nie posiadały nici o innym kolorze ... brak klimatyzacji ... co uważam za żenujące.

kogutki:
No przepraszam, to po co kupiles to auto? Skoro ktos kiedys kupil ten samochod jako nowy, oznacza to, ze dla niego nie
byl on "zenujacy". Jak ja chce kupic auto z klima, to kupie auto z klima. Kupiles chyba jeden od 3ch XJ40 w Polsce bez klimy!
A malo ich jest na rynku?

Marcineq1986:
Nie mam na myśli, że żenujące w tym tonie... Poprostu wstyd ze spuszczonymi szybami ... czuję się jakbym jeździł jakimś starym BMW :( . Autek jest ponoc bardzo mało doszły mnie słuchy, że Gold wyprodukowana tylko 25 sztuk z powodu braku zainteresowania ze strony klienteli. Mój jest ponc jedyny w Polsce na Wyspach zostały 4 sztuki jeżdżące.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej