Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

Dźwiek kierunkowskazów .

(1/3) > >>

Rysiek:
Kupiłem kocura xj6 exekutiw z1997r .Jazda nim to poezja :-yipee.Proszę o podpowiedź szanownych forumowiczów jak ustawić i którym przyciskiem dźwięk kierunkowskazów-kierunki działają?

m_klis:
Sprawdź czy ktoś nie odpiął głośniczka w obudowie kolumny kierowniczej, tuż obok stacyjki.

Rysiek:
M-klis dzięki za naprowadzenie w jakim kierunku iść  :-thank . To mój pierwszy  kocur więc niebardzo wiem jak się do tego zabrać-ale sprawdzę a może wiesz pod jaki bezpiecznik jest instalacja głośniczka podłączona . Również nie działa ogrzewanie fotela pasażera- co sprawdzić?. Auto jest ze szwajcarji - alarm jest tak cichy że z 10 metrów ledwo słychać ha,ha- jak zgłośnić? :-help

Rysiek:
Zdjąłem i zajrzałem pod osłonę kierownicy niestety wszystkie kostki złączone głośniczka nie znalazłem jak również odłączonych przewodów :-cry. Bez sygnalizacji akustycznej niepewnie się jeździ. :-help

m_klis:
Co do ogrzewania foteli : bezpiecznik dla prawego i lewego fotela jest wspólny F9 po prawej stronie na wys. łydek pasażera tylnego fotela, więc raczej uszkodzona mata/wyłącznik/okablowanie/przekaźnik/termostat.
Musisz poczekać na wypowiedź bardziej obeznanych w temacie :)
Niestety nie umiem pomóc, bo sam mam kotka od kwietnia i dopiero go oswajam ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej