Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

WIGILIA 13.12.2008

<< < (10/12) > >>

ralfxj:
Patrząc na te zdjęcia aż serce mi się kroi, że nie mogłem być razem z Wami. Taką mam ochotę na polski bigos i kiełbachę! Tutaj w Londynie można na codzień oglądać piękne jaguary, jednak nie jest to samo co w ojczyźnie. Mam tylko nadzieję że następnym razem pozwolicie mi być razem z Wami.

golden jag:
Super zdjęcie  :-R To musiała być fajna impreza ja niestety musiałem pracować  :-cry żałuję że nie mogłem was poznać osobiście. To kiedy macie następną impreze?

adam74:

--- Cytat: ralfxj w Grudzień 16, 2008, 15:38:14 pm ---Patrząc na te zdjęcia aż serce mi się kroi, że nie mogłem być razem z Wami. Taką mam ochotę na polski bigos i kiełbachę! Tutaj w Londynie można na codzień oglądać piękne jaguary, jednak nie jest to samo co w ojczyźnie. Mam tylko nadzieję że następnym razem pozwolicie mi być razem z Wami.

--- Koniec cytatu ---

Zapraszamy - obecność obowiązkowa   :-super

--- Cytat: golden jag w Grudzień 16, 2008, 16:12:47 pm ---Super zdjęcie  :-R To musiała być fajna impreza ja niestety musiałem pracować  :-cry żałuję że nie mogłem was poznać osobiście. To kiedy macie następną impreze?

--- Koniec cytatu ---

Następna impreza na minimum taką skalę wczesną wiosną - ale nic nie stoi na przeszkodzie w małych spocikach regionalnych, na które mam nadzieję, dopiszą goście  :-super

adams:
 :-za

Dejna:
Tak jak Adams  :-za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej