Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Powitać klubowiczów
Van:
No dobra myliłem się z tym że Jagami nie jeżdżą młodzi goście w dzinsach i sportowych bluzach :P
Poznałem paru z was na teatralnym ale prawie nikogo nie zapamiętałem no może z małymi wyjątkami ;) Ponieważ zrobiło się późno nie mogłem już skorzystać z muzeum ale i tak było fajnie. Jestem za częstszymi takimi spotkaniami :-za
emi_ka:
wiatam, super masz autko
a jak wygląda połączenie limuzyna + TY w wydaniu sport
hmmm .... pewnie się przekonamy :)
:-za :-za :-za :-tylko :-tylko
Van:
no może to wydanie SPORT to tak bardzo do mnie nie pasuje bo rzeczywiście częściej bywam pod krawatem niż w sportowej bluzie no ale nie zmienia to faktu że kotem w sportowej kurtce i czapeczce zdarza mi się jeździć :)
Ostatnio trochę mniej bo mam inne wozidła na zakupy a pogoda ostatnio kapryśna i jeszcze mi się opony pobrudzą nie mówiąc już że deszcz mógł by spaść kotecka :-hehe
Van:
odkopie temata dodając zdjęcia jeszcze chyba z lutego ledwo śnieg stopniał
przymiarka dywaników była
http://jaguaremdoslubu.eu.interia.pl/galeria.htm
Van:
haha znalazłem swój temat powitalny :) niedługo mija rok z kotem :-za
A kotek cały czas w świetnej kondycji a przez rok trochę się nabiegał, a to po polskich austradach nad morze a to w inne części kraju. Miał przywilej też wozić kilka odświętnie ubranych osobistości.
Nie zepsuł się ani razu :)
W nagrodę w tym roku najprawdopodobniej nie zobaczy śniegu. Miałem w planach zakup opon zimowych ale jakoś mi obecnie ochota przeszła. Kotek stoi na dywanie w garażu pod prześcieradłami i wyprowadzany jest na spacer w słoneczne suche dni :)
Do wożenia moich trzech liter służy mi natomiast Sierra przy której dłubię i która jeździ też żona, a od święta paliwożerny unikat jedyny w Polsce służący do pokazywania Bemką i innym nowym TDi gdzie ich miejsce 8)(obecnie się mu chyba uszczelka dmuchła :-gwizd )
ale i tak najwięcej zabawy i frajdy jest :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej