Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Pytanie o benzyne
Joa Alex:
tak naprawa bezgotówkowa. Rezczywiscie były rozbierzności bo Allianz pewne części tylko na 50% wycenił szkodę, ale właściciel zakładu w moim imieniu protestował i chyba Allianz zgodził sie na pełne pokrycie kosztów częsci zamiennych ale rozliczenie na faktury z warsztatem ma być. Od tego momentu powinno iść wyszystko gładko ale właściciel tłumaczy sie że nastepnie Jaguar zawalił termin sprowadzenia cześci i maska dopiero po 10 dniach przyjechała bo pozostałe to niby wcześniej przeszły.
adam74:
mam nadzieję, ze przyszła maska z miejscem na kotka........
Joa Alex:
--- Cytat: adam74 ***** załoga nr 13 w Grudzień 10, 2008, 12:30:40 pm ---mam nadzieję, ze przyszła maska z miejscem na kotka........
--- Koniec cytatu ---
tak, szef warsztatu powiedział że maska jest do wersji amerykańskiej.
A wracając do tematu wątku, czy nie bedzie problemu jeśli doleje do baku E98 i wymiesza się troche z resztką E95 ??
Jest jakiś problem ze spalaniem w silniku??
adam74:
lej ile wlezie - nie będzie problemów...... a może poczujesz dotyk mocy :-hehe
Joa Alex:
--- Cytat: adam74 ***** załoga nr 13 w Grudzień 10, 2008, 14:11:57 pm ---lej ile wlezie - nie będzie problemów...... a może poczujesz dotyk mocy :-hehe
--- Koniec cytatu ---
na to licze bo czasami miałem wrażenie że mój X troche wolno zbierał się do przyspieszania, ale podobno tak jest z samochodami z napędem 4x4.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej