Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
akcja serwisowa
artleks:
Sam bylem juz 2-krotnie wzywany na akcje serwisową i nigdy nie bylem wzywany tylko informowany listem zwyklym. Tak wiec nie zawsze dotarcie informacji do adresata jest skuteczne. Nadmienie ze wizyty serwisowej przy drugim wezwaniu nie odbylem ,a gwarancje zachowalem.
Wydaje mi sie ze zamieszczanie takich informacji jest jak najbardziej na miejscu z uwagi na fakt ze potencjalny klient wie jakie defekty (niekoniecznie usuniete) trapily poszcegolne modele i wersje silnikowe. Jest wielu forumowiczow, ktorzy kupuja uzywane auta, a dzieki w/w informacją mają szersze spectrum wiedzy na temat intersujacego egzemplarza.
Co do wiarygodnosci marki - osobiscie uwazam ze znacznie bardziej wiarygodna marką jest ta, ktora rzetelnie informuje swoich klientow o dostrzezonych bledach produkcyjnych...Jakos nie przekonuje mnie niezawodna Alfa i bezawaryjne Renault...
Tak wiec z tego miejsca apeluje o przesylanie informacji o bolaczkach poszczegolnych modeli Jaguara (nie Audi BMW - bo to forum milosnikow kotow) zeby wiedziec na co zwrocic uwage podczas zakupu lub ekspluatacji...
KRISS:
wybacz ale moj job polega na tym wlasnie zeby lagodzic skutki, bo moze dla Ciebie to jest dobra informacja o marce, dla mnie to jest kolejny raz o tym ze Jag to shit bo sie psuje.
A propos - w UK byla taka akcja wlasnei z filtrem czasteczek ze sie caly X350 zjarał heh, ale facet powiedzial - ze to i tak najlepszy samochod ktorym jezdzil do tej pory i kupil nastepnego...
bo x350 w dieslu to rzeczywiscie najlepszy Jag w sensie - do codziennego uzytku - jakim do tej pory jezdzilem.
Generalnie - Jaguar, nie jest i nie był ( oprocz fatalnego okresu z konca lat 90-tych ) i raczej nie bedzie wadliwym samochodem. I tyle. Uwage zwracac na to zeby nie kupowac super okazji i zaplacic ludziom ktorzy sie tym profesjonalnie zajmuja.
@ADAM Jadra ciemnosci? hehe co jest jadrem ciemnosci i dlaczego?
artleks:
Uwage zwracac na to zeby nie kupowac super okazji i zaplacic ludziom ktorzy sie tym profesjonalnie zajmuja.
:-za
adam74:
Kriss - każda wiedza której nie posiadłem jest niewiadomą. Użyłem określenia nie w sensie pejoratywnym ale obrazującym stan mojej wiedzy o kotkach (w szczególności o innych modelach niż x lub s).
Liczymy na Ciebie i Twoją szeroką wiedzę, możliwości porad oraz pomocy nam wszystkim. Zgadzam się z Artleksem, że nawet spóźniona informacja jest ważna dla każdego z nas. Nikt na tym forum nie deprecjonuje marki - my ją kochamy za jej wszystkie zalety oraz nieliczne wady.
Dzieki
KRISS:
--- Cytat: adam74 ***** załoga nr 13 w Grudzień 08, 2008, 22:41:42 pm ---Kriss - każda wiedza której nie posiadłem jest niewiadomą. Użyłem określenia nie w sensie pejoratywnym ale obrazującym stan mojej wiedzy o kotkach (w szczególności o innych modelach niż x lub s).
Liczymy na Ciebie i Twoją szeroką wiedzę, możliwości porad oraz pomocy nam wszystkim. Zgadzam się z Artleksem, że nawet spóźniona informacja jest ważna dla każdego z nas. Nikt na tym forum nie deprecjonuje marki - my ją kochamy za jej wszystkie zalety oraz nieliczne wady.
Dzieki
--- Koniec cytatu ---
sorry chlopaki, nie moge :) moge was zapewnic ze zainteresowani sa zawsze poinformowani na czas. DLATEGO NIE OPLACA SIE SPROWADZAC NOWYCH SAMOCHODOW ZE STANOW ( CZY Z NIEMIEC :-wings ale to temat na inna pogadanke :)
Za to moge wam powiedziec ze w 2009 bedzie pare takich mega petard ze siadziecie i z jeszcze wieksza duma bedziecie polerowac wasze koty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej