Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Gorączka Srebrnego Jaguara - Tarnowskie Góry 17.06.2012
XKR-Lover:
Ok, pobawiłem się dalej i są teraz aktualizowane wszystkie zdjęcia wyczyszczone (tak mówiąc :-A Photoshopped jak reklamowe Modelki) i w 1080p czyli 1920x1080 teraz na stronie:
http://jagxkr.pl/MyPhotos
można też pobrać od razu przez Download guzik który się pokazuje pod myszką.... i od razu jest pamiątka na tle pulpitu....
a jak macie Windows7 to skomponuje Theme z tych wszystkich zdjęc w 1080p i 720p (a jak macie inne LCD to przyślijcie pm jaka rozdzielność i wam stworze też)..... Theme jest łatwy, jedno-dotykowy sposób mieć galerię - automatyczny pokaz slajdów z całej serii zdjęć...
:-tylko
Jestemoryginalna:
Dzięki za fotki :) Jem pierogi z truskawkami, bo mnie ochota naszła, zastanawiam się nad tym, czy istnieją na świecie normalni faceci, którzy wiedzą, czego chcą (Wy jesteście wyjątkami :D) i podziwiam zdjęcia... :)
XKR-Lover:
--- Cytat: Jestemoryginalna w Czerwiec 21, 2012, 23:21:53 pm ---Dzięki za fotki :) Jem pierogi z truskawkami, bo mnie ochota naszła, zastanawiam się nad tym, czy istnieją na świecie normalni faceci, którzy wiedzą, czego chcą (Wy jesteście wyjątkami :D) i podziwiam zdjęcia... :)
--- Koniec cytatu ---
:-hehe
Nie, tylko ci z Jaguarami bo już mają co chcą.. :-gwizd .... nie spiesz się, najpierw spokojnie ustalić sobie karierę i życie, znaleźć ładnego Jaguara, i wtedy jeździć i po drodze gdzieś się zawsze zabawę znajdzie ... ;)
Jestemoryginalna:
Łap buziaka za te słowa :-*
Skiciu:
bardzo ładne koteczki :) gratulacje
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej