Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

Gorączka Srebrnego Jaguara - Tarnowskie Góry 17.06.2012

<< < (4/29) > >>

Jestemoryginalna:
Oj, już się nie będę odzywać....

Alex666:

--- Cytat: Jestemoryginalna w Maj 27, 2012, 19:52:36 pm ---Oj, już się nie będę odzywać....

--- Koniec cytatu ---

przecież nie chodzi o to żeby się nie odzywać, czy obrażać. forum jest po to by dyskutować. Ty przedstawiłaś swoją opcję, ja ją skomentowałem i koniec tematu. uważam, że nie ma o co się obrażać.
czekam cały czas na Twojego maila zgłoszeniowego, jak również na maile całej reszty forumowiczów, którzy deklarowali się (ustnie i pisemnie) że wezmą udział w spotkaniu 17.06.

BlackV6:
mam nadzieje ze otrzymałeś mojego maila rezerwującego dwa miejsca , zarezerwuj proszę dwa miejsca dla car serwis pojawi się na pewno z żoną

Jestemoryginalna:
Nie obraziłam się, tylko napisałam, że się już nie odzywam (jest pewna różnica).

A się odezwę... jak bym tak ewentualnie wniosła truskawki na teren imprezy, własne, niepryskane (o ile raczą zaowocować, bo z nimi to nigdy nie wiadomo) i częstowała kotomaniaków, to to będzie duże przestępstwo?

A zgłoszenie wyślę później, bo muszę ustalić co w tym dniu robię i na które punkty imprezy sobie mogę pozwolić :)

XKR-Lover:
O Jezu!!! Truskawki i Jaguary   :-clap !   Chyba to już niebo  :-wings !!!!!

Już planuje wyjazd ale będe w Beemce.... pomimo tego byłoby fajnie oglądać i pogadać, później po drodze do domu płakać... :-nie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej