Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Gorączka Srebrnego Jaguara - Tarnowskie Góry 17.06.2012
BOGDA:
"O tak tak ... Którz nie chciałby podać reki tak ważnej osobie jak Kogutki ... :-nuts "
Chciałbym sprostować swoją wypowiedź , są osoby na tym forum ,które źle ją zrozumiały
Mimo ,że nie znam osobiście Kogutki to darze go wielkim szacunkiem za osiągniecia i wielki wkład pracy ,i za wielokrotną pomoc na tym forum .
Poznanie go osobiście byłoby dla mnie wielką przyjemnością i satysfakcją .
Stwierdzam ,że tylko osoba zwariowana ,czy szalona zalogowana na ty forum nie chciałaby osobiście go poznać i uścisną mu dłoni.
Moja wypowidź nie mała na celu obrazić Kogutki tylko okazać mu RESPEKT.
kogutki:
Bardzo dziekujemy za wyjasnienie, ale kazdy kto sie puka w glowie podczas okazanie "respektu" chyba tym
samym zapreczy tym co mowi albo pisze. Mimo tego, wszystkiego najlepszego.
XKR-Lover:
Spokojnie ludzie, bo Dyskusja boczna przypomina mi
:- pojecia
ale co ważniejsze jaką pasje wzbudziła nasza przejażdżka...
tylko że potrzeba przerwy przed następnym bo jeszcze nie zarobiłem na XKR'a a tu już gadacie o końcu Lipca... :o
a nie wiem czy bym zaryzykował na dwa zloty :-A Beemką bo chyba mi ktoś w końcu ją kopnie.... :-hehe
Kogutki należy się :-R za postawienie i utrzymywanie takiego fajnego forumu gdzie sie dobrze bawimy...
Alex'owi :-R za skomponowanie taki sprytny filmik, którego nigdy bym nie miał ani czasu ani dedykacji samemu stworzyć..... ledwo mogę galerie utrzymać :-K
Alex666:
Nie ma co robić za dużych przerw w spotkaniach. Trzeba iść za ciosem :D
XKR-Lover dzięki za uznanie za filmik, ale powstał on też w dużej mierze dzięki Twoim materiałom. Na następnym zlocie nie może zabraknąć Ciebie i Twojej kamery, nawet kosztem porysowanego bi-em-dablju ;D
Marecki68h:
Witam.Na pażdziernik szykuje się zlocik,proszę o wiadomość,może by pojechać na kilka samochodów :-super.Ja i Żonka jesteśmy chętni - we wrześniu mamy wesele,więc się ten termin nam nie pasuje-pozdro.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej