Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
S-Type R :)
Jedrzej:
S-type 4.0 na komputerku swoim pokazuje 14.8 trasa B na dystansie mieszanym 9000km, więc to 9... darujcie sobie... 400KM na kieliszku paliwa, przecież to kpiny, ma palić 20, i koniec, a do oszczędności, to poleca swifta 1.0 z automatem na gazie, mam takie auto, i pali 8 gazu, przy normalnym przewożeniu zakupów, w korkach miasta. Wiec, albo moc, i dobre żarcie, albo mało żarcia, i pierdzikółko.
Wracając do tematu, to ogłoszenie chyba wygasło...
deptof:
wygasło niestety, nie widziałem :) w oparciu o wskazania komputera spalanie 9.9 w trasie żaden problem, z tempomatem jeszcze mniej, jak ktoś wątpi to może jakieś zakłady :-chyt ?
--- Cytat: EMIL w Czerwiec 01, 2009, 23:44:55 pm ---no jezeli chodzi o zwyklego s-type to sie zgodze ale napewno nie s-type r tak juz jest ze kazdy zaniza spalanie swojego auta
--- Koniec cytatu ---
i z pewnością nikt nie zawyża spalania auta cudzego :-chyt , wygląda na to, że każdy kto ma eRkę to przebrzydły łgarz :-gwizd Mam porównanie wszystkich silników w eSkach i pomijając diesla 2.7 w trasie oszczędnością eRka wygrywa, poza trasą niestety chla przepotwornie. Jeżdżąc w mieście + obwodnica komputer wskazuje mi ostatnio średnio między 15,3- 16,2
seba78:
Witajcie
Po pierwsze
cytuje link "http://otomoto.pl/jaguar-s-type-r-400-ps-biturbo-0-100km-h-5-sec-C6016077.html"
Biturbo?!? znajomość auta genialna
Po drugie
Jeżdżę po zakorkowanej Łodzi codziennie i nie mogę w mieście zejść poniżej 18,1 (wskazania komputera) wiem, że komputer trochę zawyża spalanie ponieważ jak stoję w korku to spalanie 99L/100km
Na trasie spalanie pomiędzy 9 a 10,5 litra
Po trzecie
Latem pali po mieście 17 litrów
Pozdrawiam
Driv3rrrr:
Bo jest miasto i miasto. Noga i noga :). Ja jak czytam niektorych posty ze 3.0 pali w mieście 12l to sie zaczynam zastanawiać czy z moim kotem wszytsko jest ok bo mniej jak 13,5-14 nie chce spalać
Jedrzej:
Ja już nie komentuję tych bajek z zakładaniem się o 9.9 czy 2.5... to są bzdury!!! od których mi ręce odpadają, teoria o chwilówce, autostrada, ciepły silnik, bez wiatru, piórko na pedale gazu, to tak, z z górki to i 3.9, Jaguar mi pali benzyny nawet 2 na tysiąc, jeśli jadę na gazie. Od zawsze w jakim towarzystwie bym się nie kręcił, wszystko pali dwa litry, moja beczka, jest idealna, i jara dychę do dwunastu jak nic, a cała polska mówi że 200D pali siedem, góra osiem.. taaaaaaaa... Toitojota J-9 z 1KZ-TE niby 10, zawsze od 12 wzwyż, z 1KD 15, a mówią że osiem....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej