Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

X308 - lampy przednie

<< < (2/5) > >>

jazabek wac³aw:

--- Cytat: kogutki w Kwiecień 24, 2012, 23:23:57 pm ---Sklep niemiecki ktory jest specjalizowany na XJ ma swoj baner na forum. Ale ty chyba masz swoj ulobiony sklep,
ile tam kosztuje?

Nie pasuje odblysnik z zadnego innego modelu. Pytales sie u lolka?

--- Koniec cytatu ---

Lolka już pytałem, ale on ma angliki.
Na tym niemieckim nie znalazłem, niemiecki nie jest mi znany.
Jeśli chodzi o sklepy to chyba sprawę przedyskutowaliśmy, i myślałem że sprawa jest już zakończona.  :-off

Liczyłem kogutki że pomożesz, bo może w Niemczech lub innym kraju europejskim są sklepy, które polecisz i nie wpakuję się w lampę angielską.

booschmen:
Wlasnie "Lolek" albo bielsko jak szukasz juz na allegro to sprawdz czy w opisie jest napisane ze jest to europejczyk albo ze nie jest to wersja angielska, patrz tez aby gdzies na stronie przedmiotu byl podany adres sprzedajacego i zawsze ale to zawsze kupuj za posrednictwem allegro wtedy chroni cie ich regulamin i przepisy prawne.

jazabek wac³aw:
Koledzy znalazłem coś takiego :

http://www.britishparts.co.uk/.sc/ms/dd/Jaguar%20XJ8%20-%20XJR--Light-Lens/3416/HEADLAMP-OUTER

wydaje mi się że ta lampa rozwiąże mój problem, mam rację ?

szpulek:
Tak, z podkresleniem LHD.. Btw: pisalem juz pare razy, ze te lampy sa dostepne na britishparts.. W piatek wysylalem zapytanie o tuleje i po 15min dostalem odpowiedz z wycena wysylki.. pzdr

jazabek wac³aw:
Koledzy podobno wystarczy wymienić tylko tą jedną lampę aby wszystko było w porządku  , czy to prawda ?
Każda strona ma 2 reflektory, i wystarczy zmienić ten od świateł mijania aby wszystko było dobrze, nie wiem czy mam dobre wiadomosci ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej