Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spotkanie 19 maja w Poznaniu na Malcie - Puchar w kajakarstwie
Rybik:
Witam jestem nowy na tym forum mam jaga xj 93r od dwóch miesiecy czytałem że organizujecie spotkanie 19 tego maja w Poznaniu .Jak można to bym chetnie sie zjawił i przedstawił mego kota jak to aktualne to prosze podajcie dokładne miejsce zbiórki to dojade mam niedaleko jakieś 120 km pozbrawiam :-A
RedOctober:
--- Cytat: rybik w Maj 15, 2012, 21:41:30 pm ---Witam jestem nowy na tym forum mam jaga xj 93r od dwóch miesiecy czytałem że organizujecie spotkanie 19 tego maja w Poznaniu .Jak można to bym chetnie sie zjawił i przedstawił mego kota jak to aktualne to prosze podajcie dokładne miejsce zbiórki to dojade mam niedaleko jakieś 120 km pozbrawiam :-A
--- Koniec cytatu ---
Witamy i chętnie poznamy twojego kotka. W pierwszym poście masz podane dokładnie miejsce spotkania.
tomasz:
niestety nie bede mogl 19 maja :( byc na spotkaniu
bartas83:
czy to spotkanie aktualne i kto tam sie w koncu wybiera?
RedOctober:
Spotkanie jak na razie aktualne. Ja na 100% będę. Tomasz niestety nie da rady. Co do reszty to na razie potwierdzili chęć przyjazdu ale ilu będzie to się zobaczy jutro na miejscu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej