Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
maglownica
saulinek:
Maglownica - Regeneracja Przekładni Kierowniczych
Łódź, Przędzalniana 6,
tel. (042) 679-17-88
znalazlem na zumi tutaj ale to nie kwiatowa
jannaf:
Tam na Przędzalnianej też wydaje się, że znają się na rzeczy. Dzwoniłem do nich jakiś czas temu, ale nie byli entuzjastami naprawy magla do Jaga. Facet opowiadał coś o jakichś tworzywowych wkładkach, które są niestandardowe i mogą sprawić problemy (tzn +250PLN). Ostatecznie proponowali przesłać im kurierem przekładnię to "się zrobi" . Wydaje mi się, że korzystają tam z części jakiegoś uniwersalnego producenta z Turcji, który nie ma pełnego asortymentu reperaturek. Saulinek - jak się zdecydujesz to daj znać jak poszło, bo moja przekładnia też zdradza niewielkie oznaki zmęczenia i myśle, że trzeba coś z tym w najbliższym czasie zrobić.
saulinek:
zamowilem te uszczelniacze w jaguarze w wawie 280zl to chyba nie tragedia oby byly to te podalem vin numer to chyba powinny byc good ale kto tam wie dokonca.calkowity koszt tu w bstoku okolo 600zl chyba ze jakas listwa jest h....ato plus 100zl.tak licze ze z montazem wyjdzie mnie jakies 900-1000zl.
saulinek:
witaj a juz niech robia bo mnie ku.....wica bierze z tymi kowalami .
saulinek:
Maglownica zrobiona koszt calkowity ze zbieznoscia 650zl.ale dalej mam cos takiego jakby przeskok czasami a myslalem ze to zniweluje po zrobieniu przekladni.i dalej mnie nosi troche po koleinach takie dziwne uczucie mysze czsami kierownice trzymac mocno,na codzien jezdze volvami v70 i s60 tego tam na tych samych koleinach nie zauwazam :-thank
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej