Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Montaż nawigacji do x-type'a

<< < (2/2)

luko_j:
Tak jak pisałem w którymś z podobnych tematów.. lepiej kup jakaś stację multimedialna 2Din a będziesz bardziej zadowolony bo będzie bardziej funkcjonalny. Różne mapy wrzucisz, mp3 posłuchasz a i film obejrzysz.. oryginalne navi jest bardzo słabe pod względem funkcjonalności. Gdzieś jest temat o przełożeniu i zdjęcia nawet od kolego Zadek07.

marcintenisozo:
Oki. Moze zwariowałem,ale jednak zależy mi na oryginale. Moze Zadek07 pomoże...
Gdybym dorwał całość z jakiegoś angola to może ten pomysł by mnie nie zrujnował  ??????

marcintenisozo:
Czyli potrzebuję panel lcd, modul do klimatronika, cala wiazka kabli wraz ze swiatlowodem od radia do bagaznika, zmieniarka cd i naped dvd. Części używane to przynajmiej 2000pln plus złota rączka, która to poskłada.  :-thank

:-tylko

luko_j:
Zrujnować nie zrujnuje.. mówię bo mam navi.. niby audio premium z Alpine, z dodatkowym wzmacniaczem z subami a jakoś to gra dziwnie słabo. Basu się nie da podkręcić bo zaczyna charczeć że za głośno.. Jak jeżdże jeepem szefowej to tam na cały regulator jakiś jej house i czyściutki dźwięk

marcintenisozo:
W każdym bądź razie dzięki za pomoc. Trochę mi to rozjaśniło temat. Jeśli się zdecyduję to podzielę się wrażeniami jak (i czy) działa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej