Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Spotkanie Gliwice 29 kwietnia

(1/8) > >>

Mr_Daimler:

Witam Wszystkich

Chciałem zaproponować jakies małe spotkanie ludzi z okolic Gliwic (i nie tylko, im więcej ludzi tym lepiej :) ) na powiedzmy 29 kwietnia (niedziela) :)

szpulek:
Bardzo chetnie sie spotkam, jednak data, ktora podales wchodzi w sklad dlugiego weekendu majowego, tak tak, w tym roku mozna dluugo swietowac biorac tylko 3 dni wolnego :) wiec nie wiem, czy ktos sie zjawi :) pzdr

BlackV6:
Szpulek racja , od soboty bede w szczyrku w tym terminie

Mr_Daimler:
kurcze zapomniałem :/ Bo rozumie że spotkania na tygodniu nie wchodzą w grę ? Np. tak w środe 25 lub czwartek 26 ? Nie chodzi mi tu o jakieś zorganizowany zjazd, tylko takie tam małe spotkanie, chciałbym se pogadac, popodziwiac wasze bryki, zobaczyć ilu nas jest w okolicach Gliwic i tyle. Dwie trzy godzinki i po sprawie. Zresztą jak bedzie tak daleko przypomne sie jeszcze raz, jasli ktos bedzie mial ochote sie spotkać to super, jesli nie, no to mówi sie trundo

NIKI:
Witam
 A ja mam duzo wolnego czasu wiec z przyjemnoscia spotkam sie z Panami w dowolnie wybranym momencie. Czekam, na konkretne daty. Pozdrawiam Irek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej