Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008
Wigilia 2008
adam74:
Moi mili
zdaję sobie sprawę, że termin 13 grudnia stanowi również 27 rocznicę ogłoszenia stanu wojennego. Niemniej jednak nasze spotkanie nie jest przymusowe ani też obowiązkowe. Rozumiem, ze są sprawy bezwzględnie ważniejsze i atrakcyjniejsze od naszego spotkania. Jednak każdy kto zechce poświęcić swój czas na spotkanie będzie mile widziany
Co do terminu - termin jest niedyskusyjny i nie podlega modyfikacji, dlatego też został podany z 4 tygodniowym wyprzedzeniem.
Pozdrawiam
PS organizatorzy imprez ubocznych lub pobocznych, między innymi takich jak rajd barbórki, wiadomości, serial "stawka większa niż życie", dzień dziecka oraz teleturniej familiada i inni po monicie pisemnym obiecały zmianę terminu wszystkich imprez oraz godzin emisji i dostosowania go do kalendarza JAGUAR FORUM POLAND ale niestety dopiero od roku 2109 :-hehe
kogutki:
--- Cytat: kondek w Listopad 20, 2008, 11:06:33 am ---Tego samego dnia odbywa się 46 Rajd Barbórka......
--- Koniec cytatu ---
kondek, dzieki za info !!! niestety nie moge wpasc bo mamy wigilie .... :-tylko
adams:
Hi,
Jeszcze nigdy nie jezdzilem po sniegu, troche sie boje, co robic? Joe Alex trzyma mnie za slowo! Przyjade slowo sie rzeklo.
Do zobaczenia adams
Wacat:
Z przyjemnością spotkam się z wszystkimi i odświetnie cos udekoruję (chociaż cholera jeszcze nie wiem co) - śnieg, wiatr i sól nie przeszkodzą mi w tym ważnym spotkaniu - do zobaczenia
kogutki:
wacat, milo bedzie sie z toba - no i nie tylko z toba heh - podzielic oplatkiem !
:-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej