Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

Oleje Millers Oils by Petrobaza Wrocław

<< < (2/2)

tomasz:
witamy i czekamy na oferte

gt500m:
Witam serdecznie wszystkich członków JCP i chciałem się podzielić wynikiem współpracy z personelem firmy PETROBAZA Wrocław,którą śmiało mogę polecić klasyfikując ich na bardzo wysokim poziomie zarówno wiedzy o polecanych przez nich produktach jak i indywidualnej obsługi,której miałem przyjemność doświadczyć.
Profesjonalne doradztwo bez zerkania w strony internetu czy komputera jak i szeroka wiedza,jeśli chodzi o zastosowanie i przydatność oferowanych olejów czy płynów jak również co bardzo istotne obiektywne polecanie
produktów sprawdzonych i nie odbiegających jakością od droższych a jednak cenowo konkurujących z nimi,czego jestem żywym przykładem.
Dokonałem właśnie zakupu w firmie PETROBAZA Oleju Millers oraz płynu chłodniczego i paru kosmetyków Niemieckiej firmy Caramba,całość zamówienia zrealizowano po konsultacji telefoniczno Email z dostawą na miejsce za jedyne 20zł choć odległość dość znaczna,bo do Wrocławia mam bagatela 250km. Gorąco polecam naprawdę miłą i godną polecenia fachową obsługę sklepu,gdzie mam nadzieję,każdy podsumuje uśmiechem zadowolenia z zakupionych tam produktów.
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

ciamajda:
po takiej zachęcie muszę ich odwiedzić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej