Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Kotek miesiąca
Konkurs "Kotek miesiąca"-zapoznaj się z zasadami
konik:
"Jedrzej" czytać ze zrozumieniem mądralo. Napisałem, że następnemu. Ja wygrałem kupuję nagrodę kolejnemu zwycięzcy a kolejny kolejnemu. Więc wygrana będzie się wiązała z zaszczytem podarowania prezentu następnemu.
Pytanie czy w to wchodzicie towarzysze :-chyt.
Jaguar Wroc³aw:
Mogę ufundować właścicielowi kota który wygra następny konkurs ładne czarne skórzane etui na dowód rejestracyjny z logo Jaguar. Oferta jednorazowa ...póki co :-) Proszę ewentualnie administratora o przypomnienie kto wygrał i namiar.
Jedrzej:
--- Cytat: konik w Kwiecień 28, 2016, 07:59:12 am ---"Jedrzej" czytać ze zrozumieniem mądralo. Napisałem, że następnemu. Ja wygrałem kupuję nagrodę kolejnemu zwycięzcy a kolejny kolejnemu. Więc wygrana będzie się wiązała z zaszczytem podarowania prezentu następnemu.
Pytanie czy w to wchodzicie towarzysze :-chyt.
--- Koniec cytatu ---
Paski namalujesz, i wygrasz... i jeszcze portfel ładny. HaHa...
Jaguar Wroc³aw:
Ale moja propozycja akurat jest jak najbardziej poważna, może nie jest to jakiś mega nagroda ale wstydu tez nie będzie...kolego konik żeby ulżyć twemu cierpieniu podaj adres a już jutro wyjdzie poleconym wspomniana nagroda ode mnie...tak oto stałem się samozwańczym fundatorem :-)
Maciejcat:
--- Cytat: Jaguar Wrocław w Kwiecień 28, 2016, 22:59:10 pm ---Ale moja propozycja akurat jest jak najbardziej poważna, może nie jest to jakiś mega nagroda ale wstydu tez nie będzie...kolego konik żeby ulżyć twemu cierpieniu podaj adres a już jutro wyjdzie poleconym wspomniana nagroda ode mnie...tak oto stałem się samozwańczym fundatorem :-)
--- Koniec cytatu ---
Brawo Ty
pomysł z nagrodami zacny :-za ( można tylko z moderatorem ustalić szczegóły )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej