Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Kotek miesiąca
Konkurs "Kotek miesiąca"-zapoznaj się z zasadami
Jaguar XJ6:
Tak aro twoja fotka doszła ( dzięki :-super )
aro:
No to w takim razie nie pozostaje nam nic innego jak czekać na lepszą frekfencje :-D
Jedrzej:
--- Cytat: maron w Luty 29, 2016, 19:26:12 pm ---Przepraszam....jeśli mogę coś powiedzieć.Bo ...tego...no-mój mot jest najpiękniejszy tylko nie mam czasu zrobić zdjęcia.Kto by sie z tym nie zgadzał niech mi stanie na ubitej ziemi. :)
--- Koniec cytatu ---
nikt nie ma czasu... każdy ma super-extr-hip-new smarkfon, i nie łumi zrobić klik, przekaż, mail, wyślij, i schować w kieszeń raz na miesiąc... jest piękny, a kto go widział? Mój jest piękny, no chyba że aro, tylko dwa są godne na razie, konik zaspał... błeeee...
kiya:
--- Cytat: Jedrzej w Luty 29, 2016, 21:16:46 pm ---
--- Cytat: maron w Luty 29, 2016, 19:26:12 pm ---Przepraszam....jeśli mogę coś powiedzieć.Bo ...tego...no-mój mot jest najpiękniejszy tylko nie mam czasu zrobić zdjęcia.Kto by sie z tym nie zgadzał niech mi stanie na ubitej ziemi. :)
--- Koniec cytatu ---
nikt nie ma czasu... każdy ma super-extr-hip-new smarkfon, i nie łumi zrobić klik, przekaż, mail, wyślij, i schować w kieszeń raz na miesiąc... jest piękny, a kto go widział? Mój jest piękny, no chyba że aro, tylko dwa są godne na razie, konik zaspał... błeeee...
--- Koniec cytatu ---
no dobra...to wezmę mojego smartcostam i zrobie jakies zdjecie w sniegu ;)
maron:
A ja się zastanawiam gdzi by tu pojechać żeby ładnie było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej