Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Kotek miesiąca
Konkurs "Kotek miesiąca"-zapoznaj się z zasadami
Jedrzej:
no tak, ale to nie robi z tym, jpg. powinno być kompatybilne ze smartfonami, a tak trzeba ćwiczyć, jakies informatyczne sztuczki. Było by na zasadzie załącz, to by był ruch w interesie.
Jaguar XJ6:
Nie wiem w czym jest problem , żeby wysłać zdjęcie na czyjś e-mail :-gwizd
Artek123:
--- Cytat: Jaguar XJ6 w Październik 18, 2015, 19:55:20 pm ---Nie wiem w czym jest problem , żeby wysłać zdjęcie na czyjś e-mail :-gwizd
--- Koniec cytatu ---
ja też tego nie rozumie...
--- Cytat: Jedrzej w Październik 18, 2015, 19:24:31 pm ---no tak, ale to nie robi z tym, jpg. powinno być kompatybilne ze smartfonami, a tak trzeba ćwiczyć, jakies informatyczne sztuczki. Było by na zasadzie załącz, to by był ruch w interesie.
--- Koniec cytatu ---
hmm... czyżby właściciele smartfonówm byli jacyś ułomni albo coś (bez obrazy dla nikogo)... że nie potrafią zmienić rodzaju pliku i wysłać na maila... skoro są tacy ,,za pan bart" z techniką i mają tak wspaniałe smartfony ;) zresztą większość samrtfonów i tak robi zdjęcia w jpg.... o możliwości bezpośrednie wysłania zdjęcia ze smartfona na emaila nie wspominając... ;)
Jedrzej:
przekonaliście mnie, z chęcią wystawię i wezmę udział, czytanie regulaminu czyni cuda...
Choina:
Andrzej jaki jest sens dodawania zdjęć aut, które nie wygrały przez 6 miesięcy?
Na siedem aut, jedno nowe. :-wstyd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej