Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Kotek miesiąca
Konkurs "Kotek miesiąca"-zapoznaj się z zasadami
Maciejcat:
--- Cytat: Jaguar XJ6 w Lipiec 08, 2015, 22:04:16 pm ---Nic do mnie nie dotarło ( może dlatego , że brakuje a na początku e-maila ) . W miesiącu można tylko jedno auto wystawić do konkursu . Czyli musisz wybrać pomiędzy XJ81 albo X308 ( chyba , że masz jeszcze jakiegoś innego jaga :-chyt ).
--- Koniec cytatu ---
no własnie troszkę z tym adresem maile klopot ale gdzieś go znalazłem jak możesz umieść go w profilu bedzie łatwiej
pozdrawiam maciej
Jaguar XJ6:
Ale ja mam w swoim profilu adres e-mail :-gwizd , i to odkąd mam konto na forum . Dodam jeszcze do stopki ( może to jakoś ułatwi sprawę :) ) .
Maciejcat:
--- Cytat: Jaguar XJ6 w Lipiec 09, 2015, 23:01:46 pm ---Ale ja mam w swoim profilu adres e-mail :-gwizd , i to odkąd mam konto na forum . Dodam jeszcze do stopki ( może to jakoś ułatwi sprawę :) ) .
--- Koniec cytatu ---
. XJ6 jak wejde w twoj profil w miejscu email jest slowko ukryty
Jaguar XJ6:
Hmmmmm , nie wiem jak to się stało , ale faktycznie był jako ukryty :-nuts , ale już jest jako widoczny ;D . Najważniejsze , żeby zdjęcia ludzie chcieli wysyłać , bo jak na razie aktywność w tym dziale jest marna , ale może się jeszcze rozkręci ;).
Jaguar XJ6:
Zbliża się wielkimi krokami następne głosowanie , ale nowych zdjęć brak ( jeszcze ani jednego nie dostałem ) . Oczywiście czas jest do przedostatniego dnia miesiąca , więc będę czekał cierpliwie :) .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej