Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

grzane fotele

<< < (5/6) > >>

tomek1212:
Dzięki wielkie.

malina25:
tak samo mam problem  z fotelami nie grzeja jak mozesz podeslij malinalukasz25@onet.eu

roberturszula:
poszła :)

kriss987:
witam też mam taki problem w x-type. przyciski mi sie podświetlaja za pierwszym razem na czerwono drugi raz przyciskam na żółto i trzeci wylączenie. nie słysze żadnego pstrykania przekaźnika. ale pod fotelem mam moduł sterowania grzanymi fotelami. idzie do niego kostka z 2 grubszymi kablami i chyba 6 cieniutkich. proszę o wysyłkę schematu. sprawdziłbym ręcznie grzanie ale dużo tam kabli i nie chce przypadkiem poduszki wystrzelić

MrDaimler:
Ja również zabrałem sie za ten "problem". przekaźniki od grzania sa w dziwnym miejscu, mianowicie znajdują się one za sterowaniem nawiewu. jeden z prawej drugi z lewej strony. chustkowy dostęp:/ ale skoro pstrykają to na 99,9% prąd pod fotel dochodzi. wiec sprawdziłem to równiez u siebie.. jesli zajrzycie pod fotel znajdziecie czerwoną wtyczkę oraz pomarańczową. warto je rozpiąć i w konektor od strony karoserii wpiąc np żaróweczke/kontrolke i sprawdzić czy do chodzi prąd. w moim przypadku prąd dochodzi wiec padnięte są maty. jak je zregenerować?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej