Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Problem z kotem

<< < (11/29) > >>

miki151993:
Witam silnik krokowy wymieniony a brak mocy nie ustąpił. Nie mam pojęcia czego to wina wymieniłem dzisiaj ten silniczek auto nadal nie ma mocy dobrze szło tylko przez jakieś 3km jak zawsze. Przejechałem 7km i kontrolka się nie zapaliła jutro spróbuję pojeździć żeby się zapaliła i znowu sczytam błędy. Proszę o pomoc bo już sam nie wiem czego to może być wina  :-help :-help

miki151993:
Jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś moduł czy jak to się tam zwie coś co jest odpowiedzialne za działanie wszystkich cewek na bloku bo to tak wygląda jakby coś takiego padło i cały blok ma zły zapłon oczywiście według wskazań komputera.

BlackV6:
a nie pada ci czasem sterownik silnika ? postaraj się załatwić jakiś na podmianę,

miki151993:
Jak go można sprawdzić? A co do podmianki to nie znam nikogo kto miałby jaga może ktoś z forum mieszka w okolicach Sieradza? Prosiłbym jeszcze o jakieś wskazówki.

BlackV6:
zapytaj zadka07 czy czasem nie ma na stanie jakiegoś sterownika ,jesli nie wejdz na portal aukcyjny poszukaj sterownika i zapytaj czy jeśli nie zniknie problem mu go zwrócisz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej