Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

problemy z kotem

(1/4) > >>

miki151993:
Witam. Mam parę problemów z kotem.
Najpierw najważniejszy postanowiłem dzisiaj umyć kota wyjechałem z garażu wypucowałem no i chciałem z powrotem wjechać a tu problem kiedy przekręcam kluczyk rozrusznik nie reaguje klamki jakby się chciały zamknąć i słychać dziwny dźwięk jakby przewijania. Czego to wina?
A teraz mniejsze sprawy kiedy włączam wsteczny światła wstecznego się nie świecą żarówki są dobre i bezpiecznik też jest dobry czego to przyczyna i jeszcze jedno radio działa a kiedy włożę CD to ją wciąga słychać silniczek a nie odtwarza mi muzy nie wiem czy ja nie umie tego włączyć czy wina jest w czymś innym.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam

kogutki:
hejka i serdecznie witamy na JaguarForumPoland.

czytajac to co napisales wydaje mi sie ze kotek nie ma pradu ... czy kontrolki normalnie sie zapalaja? aku sprawdzony?

miki151993:
kontrolki się zapalają potem wszystkie gasną oprócz oleju akumulatora pasów no i jeszcze pali się pomarańczowa ikona silnika na obrotomierzu ale na niej wcześniej paliłem i potem gasła a aku chyba sprawny bo do tej pory nie było problemu z rozruchem

natas1:
A próbowałeś zapalić samochód drugim kluczykiem, może problem z immobiliserem i dlatego nie odpala, moja siostra miała podobny problem i pomógł drugi kluczyk. Pozdrawiam

miki151993:
Nie posiadam drugiego kluczyka
 :- pojecia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej