Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Tuleja wahacza tył

<< < (3/3)

roman:
Witam.
Mam pytanie odnosnie tulei z Olkusza. Czy tuleja ( chodzi mi o mniejsza tuleje od strony kola ) tylnego, dolnego, poprzecznego (zwal jak zwal ) wachacza Wam pasuja? 

http://poliuretany.olkusz.pl/pl/jaguar-x-type-tuleje-wahacza-tylnego-2szt.html

Dziura w wachaczu jest ok. 36,2-36,4,  tuleja orginalna ma 36,5mm a tuleja z Olkusza 37mm. Po prostu nie idzie jej wcisnac bo sie wachacz wygina i trzeba tuleje przetoczyc o te 0,5mm. Drugie pytanie o gumy stabilizatora poprzcznego przedniego i tylnego. Wymiar A i B gumz Olkusza jest o ok.4-5mm wiekszy. Czy mimo to da sie je zamontowc?

Ja mam wersje kombi wiec interesuje mnie czy zawieszenia sa takie same, czy rzeba dac wzor na inne elementy?

Pzd.

BlackV6:
zamówiłem cały komplet z Olkusza wszystko idealnie pasowało nie nie musieli poprawić ,brak problemów na razie (2 miesiące) co do combi są chyba trochę inne jak z łącznikami jak szukałem były różnice w sedanie a combi,ale wolę aby sie ktoś z kombi wypowiedział

Konradop:

--- Cytat: roman w Styczeń 12, 2012, 21:37:15 pm --- Drugie pytanie o gumy stabilizatora poprzcznego przedniego i tylnego. Wymiar A i B gumz Olkusza jest o ok.4-5mm wiekszy. Czy mimo to da sie je zamontowc?

Ja mam wersje kombi wiec interesuje mnie czy zawieszenia sa takie same, czy rzeba dac wzor na inne elementy?

Pzd.

--- Koniec cytatu ---

Witaj,
u mnie też były za duże o właśnie ok 4mm, mechanik skrócił , założył i jest OK.
pozdrawiam !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej