Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Radio Code

<< < (2/13) > >>

Konradop:

--- Cytat: Maphius w Styczeń 04, 2012, 17:08:34 pm ---Uwaga!
Wszystkie opisane powyżej sposoby działają w 100% (sprawdzałem) ale jest jeszcze 1.
Otóż na amerykańskim forum znalazłem kombinację klawiszy: A.Mem + PTY + >> (należy je nacisnąć i przytrzymać w podanej kolejności). Swoje radio zablokowałem do poziomu "Please wait" tzn. źle podałem 3 razy kod. Po wciśnięciu powyższej kombinacji udało się odblokować radio BEZ KODU.

--- Koniec cytatu ---

zgadza się, lecz ta kombinacja dział tylko w niektórych egz. Czemu i jak je wytypować ? tego niestety nie wiadomo ...
u mnie np nie działa (całe szczęście mam org kartę z kodem)

tatoo-jag:
jeśli nie działa powyższa kombinacja spróbuj  same A.MEM+PTY u mnie podziałało :-gwizd

Artur G.:
Witam ponownie,  dziś zadzwoniłem do  JLR ul. Waszyngtona z prośbą o podanie kodu do radia, przemiła rozmówczyni  poprosiła o   nr  VIN i  nr telefonu zwrotnego. Po  niedługim  czasie  oddzwonił  do mnie  także  miły pan i podał mi   kod.
 :-wings :-tylko
U mnie  być może ułatwiał  fakt, że samochód kupiony właśnie  w PL, dokładnie w JP ul. Grójecka.

Skopiowałem  moją wypowiedź z  tematu "code radio" uznałem, że  w przyklejonym  bardziej sie  moja  informacja przyda ...

Paki_GD:
Jakiś czas temu (2 lata temu , teraz ponoc jest inaczej) miałem podobny problem z kodem. Byłem w jaguar Gdańsk gdzie nie mieli kodu do mojego auta. Poinformowali mnie że mogą go uzyskać z Warszawy za 200zł.
   Ze nie lubię dawać pieniędzy za nic, przedzwoniłem do Stratstone Jaguara w Birmingam UK , tam gdzie kupowałem samochód i w niecałe 3min uzyskałem telefonicznie kod do mojego Jaga.

Serwis Jaguara w Polsce jest do bani (przynajmniej ten Gdański), poza wysokimi cenami usług niewiele oferują. Moim skromnym zdaniem jak masz Jaguara to pomoc w takiej banalnej kwestii nie powinna zależeć od tego gdzie dany samochód kupiłeś.

maksiu:
Po wysłaniu dowodu rejestracyjnego kod otrzymałem w jeden dzień  :-super

Jednak kod nie jest zgodny, chyba miałem wymieniane navi. Jest szansa aby coś jeszcze zrobić bez wykręcania navi ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej