Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Problemy z iksem

<< < (2/3) > >>

cobi:
A więc nie mam wyjątkowo że takbrzydko powiem "gó......o" egzemplarza tylko taki jest i już.
A żona cały czas mi wmawia że się czepiam auta i szukam na siłe  :-gwizd

Trigojunior:
Marudzicie trochę...może jakoś nie jest powalająca ale i nie jest najgorsza...tandetny plastik to dopiero jest w grupie VW :-thumpdown

Co do tego pływania to wymień opony i oceń wtedy po mówiąc szczerze jestem trochę zdziwiony tym stwierdzeniem...mój bardzo dobrze trzyma się drogi, nie wychyla się na zakrętach...jednym słowem prowadzi się dobrze

cobi:
Dlamnie auto jest za miękkie i już  :-thumpdown

Kto się da karnąć dla porównania?

zadek07:

--- Cytat: Choina w Październik 17, 2011, 19:40:06 pm ---
--- Cytat: zadek07 w Październik 17, 2011, 19:26:44 pm ---powoli przymierzam sie do XJ ale tylny naped mnie troche zniecheca bo nie mam drugiego auta na zime.
--- Koniec cytatu ---
Ja też tak myślałem. Jest XJ z tylnym napędem i zima nie straszna mi. Jeszcze nigdy nie zakopałem się. Szukaj tylko wersji z ASR i ESP.

--- Koniec cytatu ---

Zakopanie sie to nie glowny problem. Chodzmi mi glownie o bezpieczenstwo, tzn tylnonapedowki maja o wiele wieksza tendecje do wpladania w poslig na zakretach, a nasze polskie drogi jakie sa kazdy wie czesto nie odsniezone czasami oblodzne,a zas jechac jak emeryt 30km/h mija sie z celem.

strawinski:

--- Cytat: cobi w Październik 17, 2011, 19:17:21 pm ---Co do opon to jestem pewien że są śmiecie bo mimo prawidłowego ciśnienia są poprostu miękkie.  Zachowują się jak balon. Na postoju zabujałem autem na boki to mało z felg nie spadły.

--- Koniec cytatu ---
i masz odpowiedź :-V ale zaraz też będziesz miał porównanie, jak założysz zimówki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej