Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Półoś w X-Type - różnice ?
Kolumb:
--- Cytat: zadek07 w Październik 11, 2011, 16:30:02 pm ---Kolumb a jakie sa roznice w stronach i wersjach silnikowych?
Bo mnie powoli czeka wymiana tylnej polosi abs daje o sobie znac, ale zawsze wydawalo mi sie ze nie roznicy
--- Koniec cytatu ---
Jakie różnice to nie wiem ale dzownilem do serwisu Jaguara i tak mi tam przynajmniej powiedziano a jakie to szczerze z tego co sie domyslalem po rozmowie to sami nie wiedzą... powiedzial ze "ma inny nr katalogowy wiec napewno są jakies roznice..."
no a ja wymieniam dlatego bo pękł mi pierścień ABS-u ale juz wszystko zamówione teraz tylko czekamy na czesc...
Kolumb:
--- Cytat: strawinski w Październik 11, 2011, 15:28:22 pm ---jeżeli chodzi o przód oczywiście
--- Koniec cytatu ---
ale jesli chodi o tył to nie ma różnic ? czy automat czy manualna ?
zadek07:
To wszystko jest jest fikcja, te wszystkie tylne polosie sa takie same niezaleznie od wersji silnikowej i rodzaju skrzyni.
maattheew:
Odświeżam wątek ponieważ potrzebuje kupić półoś do mojego Jaga X-type 2.2d manual 6 biegów 2005rok. I chciałbym spytać z czego taka półoś będzie pasować czy da radę z Mondeo 2.2 TDCi, bo taka półoś kosztuje około 380 zł a z Jaguara 750 zł.. :/ Wie ktoś czy będzie to pasować?
jarkrzy1:
Od mondeo nie pasują. Różnią się ilością zębów. Ale jak ktoś proponuje Ci półoś za 750 zł to bierz szybko!!! Do 2.0D komplet w serwisie kosztuje ponad 4tysiące.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej