Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

KrzysiekEg xj6 4,0 Sovereign 1996

<< < (2/4) > >>

KrzysiekEg:
Oto  Kotek.
Jest w nim kilka niedociagnieć jak niechowajcy się szyberdach, czy problem z pamięcią fotela i jego cofaniem, nie ma też zmieniarki w bagażniku oraz ma tylko jeden komplet kluczy z pilotem.
Za to bardzo ladnie pracuje silnik, nie slychać wcale rozrządu i skrzynia biegów prawie niezauważalnie pracuje, choć nie ma kontroli trakcji.
Środek bardzo zadbany, łądne, nieponiszczone skóry.

Pirat:
Siemanko i gratki :-super

booschmen:
Witaj, pierwsze co mnie zaintrygowalo to to iz jest to 96r i nie ma kontroli trakcji:/ chyba tylko przez jakas usterke, popatrz na przyciski obok kierownicy na tym pulpicie jak z samolotu;p tam z prawej powinno byc cos takiego jak "Track OFF" i jesli jest wylaczanie kontroli to ona rowniez powinna byc, a to ze byl malowany moj byl bity jak mial 4 miesiace i tez jezdzi najwazniejsze zeby jezdzil prosto i sie nie psul a z reszta sobie poradzisz ja z moim tez mialem problemy na poczatku(uszczelka pod glowica) ale jakos kotek jezdzi i nie zamienil bym go na nic innego;p takze powodzenia:D

TYGRYS3:

KrzysiekEg:
No właśnie że nie ma, ma zaślepke na 3 pozycji. Też mnie to zastanawia dlatego się pytam. Sprawdzałem silnik i skrzynie i działają bardzo dobrze, nic nie slychać, nic nie szarpie. Poza tym ładnie w środu utrzymany. Wiem że był pukniety od tyłu ale raczej dobrze zrobiony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej