Witam, nazywam się krystian, jestem cichym wielbicielem kociaków (do tej pory), nie ukrywam iż marka z punktu praktycznego ciut jest mi obca, ale mam nadzieję, że z waszą pomocą w niedalekiej przyszłości to się zmieni. Mianowicie trafiłem do was gdyż jest to największe forum dotyczące jagów jakie udało mi się znaleźć, co z tym się wiąże, poszukuje od długiego czasu informacji na temat kotków xj350:) a kto może wiedzieć o nich najwięcej jak nie inni użytkownicy:). Nie wiem czy tu mogę się was pytać o porady czy w innym dziale, ale zacznę tu, najwyżej mnie ochrzanicie i wrzucicie do innego działu
Szukam jakichkolwiek porad odnośnie silnika, elektroniki, zawieszenia, części , spalania totalnie wszystko do modelu wyżej wymienionego. Przymierzam się do zakupu takowego Jaguara i nie chce wpaść ze względu na wady produkcyjne tych modeli. Przepraszam za taką rozpiskę ale wyrzuciłem co mi leży na sercu
Naprawdę ciężko w sieci znaleźć jakieś opinie na temat tego modelu. Mam nadzieję że po zakupie będę mógł również służyć pomocą innym forumowiczom. Z góry dziękuję za okazaną pomoc:)