Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Witam
saulinek:
witam :-tylko
Pocoyo:
Witaj na forum! :-tylko ooo, na wstępie taka gafa :-hehe
kristjano13:
Witam, możesz podać jaki model jaga?;)
marlboroman:
Witaj, obstawiam S-Type ;)
gt500m:
No niezłą teorię spiskową kolego DŻENTELMENIE tutaj wysunąłeś pod adresem mojej osoby,więc po raz ostatni podejmę ten wątek.A mianowicie uważam że absolutnie nikogo tutaj nie obraziłem,a użyta forma której jak widzisz już nie przytaczam została zaczerpnięta z publicznego Polskiego Radia Programu Trzeciego w którym to poranną piątkową audycję prowadzi redaktor Wojciech Man.Nie sądzę aby ktokolwiek się obraził na tak żartobliwą formę jaka została użyta w eterze ogólnokrajowym,a co dopiero w tak wąskim i znamienitym gremium jakim jest FORUM JAGUAR POLAND.Zapytałeś mnie co oznaczać by miało to słowo więc je wyjaśniłem a resztę dośpiewałeś sobie sam.Była to czysta forma żartu którą pozwoliłem sobie przytoczyć a nie aby kogokolwiek obrażać.
Myślę że ten niefartowny mój start w wasze szeregi nie będzie miał wpływu na nasze dalsze stosunki koleżeńskie czy też DŻENTELMEŃSKIE.
Proponuję przejść do tematów bardziej przyjemnych jakimi są z pewnością nasze wspaniałe samochody,oraz to jak możemy o nie dbać i powiedziałbym szczycić się nimi.
Witam więc ponownie wszystkich serdecznie a urażonych zapewniam o swojej całkowitej obojętności rasowej,którą to kolega raczył mi zarzucić,w przeciwnym razie czy pojechałbym po kociaka za zachodnią granicą czyli do Niemiec???? Sądzę że nie.
Kończmy więc tą bezsprzecznie próżną zdań wymianę i przyjemnymi tematami się zajmijmy.
WITAM.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej