Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Chasseur Stealth
tomz:
;D rcala xj 40 ;D ;D ;D przeczytaj kilka poprzednich postów w tym temacie......... ;D ;D ;D
KRISS:
--- Cytat: adam74 ***** załoga nr 13 w Listopad 24, 2008, 20:51:48 pm ---KRISS - czy Ty poruszasz się na nr DW??
jeżeli tak to w czwartek mijaliśmy się w alei krakowskiej - ja jechałem - oklejonym vanem w JCP
--- Koniec cytatu ---
tak ja poruszam sie na DW :) sporadycznie tez X-type-mi i XF-em na stołecznych :)
Tak, minelismy sie na krakowskiej
@rcala - mimo wszystko sprobuje jeszcze raz -
Mieszkam w Warszawie, wiec na 100% nie uda Ci sie go zobaczyc bo ten weekend jestem w Warszawie.
Niemniej ... jakbyś mi mogl zdradzic od kogo masz moj nr tel to bede wdzieczny - moze byc na PRIV-a
:)
rcala xj40:
:-wstyd dzieki ze dales mi szanse ;D
adam74:
następnym razem zjeżdżamy do najbliższej zatoczki na małe pogaduchy - jak czas pozwoli ;D
KRISS:
--- Cytat: adam74 ***** załoga nr 13 w Listopad 24, 2008, 21:14:49 pm ---następnym razem zjeżdżamy do najbliższej zatoczki na małe pogaduchy - jak czas pozwoli ;D
--- Koniec cytatu ---
ostatnio to sam troche biegłem... ale fakt zwolnilem przy twoim van-ie :) Troche brudna ta moja czterdziecha, ale przed ostateczna rozprawą z nią, ale to kwestia 2 miesiecy jeszcze :)
Spotkac sie mozemy zawsze, ja zawsze bardzo chetnie nr powienes miec :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej