Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Zlot JCP 2011 - czy nie będzie?

<< < (6/8) > >>

kogutki:
Choina, uwazam ze to bardzo dobry pomysl. Skontaktuje sie z JLR-em i zobaczymy co da sie zrobic.

kociorek: skoro dostales od niebieskich mail i zaproszenie to chyba masz kontakt, nie rozumiem o co chodzi.
kazdy moze brac udzial na takim forum, ktory mu odpowiada, kazdy moze jechac na impreze klubu ktory
mu sie spodoba. a jak ktos nie chce, to co, chcesc go zmusisc?

domino17:
Nie wchodzę często na forum ,ale zawsze sprawdzam czy pojawi się jakaś wspólna impreza?Nie interesują mnie kolory forum,ale spotkanie i wymiana zdań na temat tego auta.Chciałbym obejrzeć ciekawe modele i poznać ludzi,których widzę na forum lub zdarza się na ulicy miasta. :-A
Zlot kojarzy mi się raczej z gromadnym,nieprzymuszonym spotkaniem ludzi o podobnych zainteresowaniach w miejscu dogodnym i nieskrępowanym:)
Nie wiem czy  spotkanie pod JRL jest dobrym pomysłem?Wg mnie nie odpowiada to żadnemu z warunków,o których napisałem wyżej.
Czy nikt nie ma innego,dobrego pomysłu?:)

kogutki:
domino17 - a czemu spotkanie na terenie aso, importera, ma byc kiepskim pomyslem?

mielismy juz spotkanie na terenie roznych partnerow klubu, a zawszy bylo interesujacy i mily.

na forum jestes od czwerwca 2010, mimo tego jakos nie zauwazylem cie na zlocie rok temu, ktory sie
odbywal na terenie niezaleznego warsztatu w zakroczymie, ktory zapewnial wszystkie twoje warunki.
a wlasnie tam, na terenie zabytkowej fortyfikacje, wlasnie JLR nam zapewnil niesamowitego pokaz
najnowszych modeli, porade, oferte rabatu dla naszych czlonkow, materialy, gadzety ... co chcesz
wiecej?

a szkoda ze ciebie nie bylo ...

polecam relacje z tego zlotu tutaj: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,14484.0.html

domino17:
hm...rzeczywiście nie bywałem wcześniej ,ale ten rok mam "lużny"i mógłbym- dlatego piszę na ten temat...
przeczytałem wszystkie komentarze i wpisy i ...wydaje mi się ,że nie o to chodzi moim Szanownym kolegom ;D
mam pewien pomysł,ale z uwagi na brak kontaktu z innymi nie mam możliwości jego przedstawienie :)
ponadto nie chciałbym ingerować w Wasze pomysły... :-R
pozdrawiam

piotrwarsztat:
Witam. Czy macie w planach jakiś zlot zamykający sezon.Chętnie bym spotkał fajnych ludzi,których miałem zaszczyt poznać na zlocie MAZOVIA 2010.
Pozdrawiam Piotr z MKIX.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej