Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011
Zlot JCP 2011 - czy nie będzie?
nz2007:
--- Cytat: booschmen w Sierpień 20, 2011, 22:48:35 pm ---Ja mam kotka w kolorze niebieskim i nie wiem czy czuc sie odrzuconym przez stado:P
--- Koniec cytatu ---
Zawsze możesz:
RedOctober:
Nikt nie dzieli nas na lepszych czy gorszych. Nie wiem czemu sie podzieło forum bo za krótko tu jestem. Ale nie o to chodzi w tym wątku.
booschmen:
Sam chetnie bym sie wybral na jakis zlot tylko nie gdzies na drugim kancu polski od Krakowa bo mnie kotek zje razem z butami;p a dwa nie chce go narazac na dlugie podroze coby odechcialo mu sie z nich wracac
Black_Cat:
--- Cytat: RedOctober w Sierpień 20, 2011, 22:57:29 pm ---Nikt nie dzieli nas na lepszych czy gorszych. Nie wiem czemu sie podzieło forum bo za krótko tu jestem. Ale nie o to chodzi w tym wątku.
--- Koniec cytatu ---
ja tez nikogo nie dziele, nie rozumiem tylko podzialow jakie to maja miejsce praktycznie wszedzie :(
a zlot jesli jakis by sie odbyl to i tak beze mnie bo po pierwsze za daleko mam do PL a po drugie to i tak kocura nie mam (ale to sie zmieni, predzej czy pozniej bo tej choroby juz sie nie pozbede) :-tylko
kuksaniec:
A może zrobimy zlot z niebieskimi razem ??? może się jakoś spotkamy i bedzie nas wiecej ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej