Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Zlot JCP 2011 - czy nie będzie?

<< < (3/8) > >>

nz2007:

--- Cytat: booschmen w Sierpień 20, 2011, 22:48:35 pm ---Ja mam kotka w kolorze niebieskim i nie wiem czy czuc sie odrzuconym przez stado:P

--- Koniec cytatu ---

Zawsze możesz:

RedOctober:
Nikt nie dzieli nas na lepszych czy gorszych. Nie wiem czemu sie podzieło forum bo za krótko tu jestem. Ale nie o to chodzi w tym wątku.

booschmen:
Sam chetnie bym sie wybral na jakis zlot tylko nie gdzies na drugim kancu polski od Krakowa bo mnie kotek zje razem z butami;p a dwa nie chce go narazac na dlugie podroze coby odechcialo mu sie z nich wracac

Black_Cat:

--- Cytat: RedOctober w Sierpień 20, 2011, 22:57:29 pm ---Nikt nie dzieli nas na lepszych czy gorszych. Nie wiem czemu sie podzieło forum bo za krótko tu jestem. Ale nie o to chodzi w tym wątku.

--- Koniec cytatu ---

ja tez nikogo nie dziele, nie rozumiem tylko podzialow jakie to maja miejsce praktycznie wszedzie  :(
a zlot jesli jakis by sie odbyl to i tak beze mnie bo po pierwsze za daleko mam do PL  a po drugie to i tak kocura nie mam (ale to sie zmieni, predzej czy pozniej bo tej choroby juz sie nie pozbede)  :-tylko

kuksaniec:
A może zrobimy zlot z niebieskimi razem ??? może się jakoś spotkamy  i bedzie nas wiecej ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej