Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

serwis na waszyngtona w-wka

<< < (3/4) > >>

artleks:
Co do gruboskornosci pracownikow serwisu to potwierdzam - jest z tym problem w wielu ASO Jaguar. Powinni sie dobrze zastanowic w centrali kumu dawac licencje na prowadzenie ASO...Ja przy odbiorze samochodu (kupowalem za posrednictwem ASO Karlik) mialem wielkie problemy z odbiorem, bo panowie sobie ucinali pogawedke na temat meczu...i trwalo to 45 min. Mam wiec propozycje - zbierzmy sily i otworzmy sami autoryzowana stacje obslugi  :-tylko

jarek-jerryjag:
Do dilerow  Jaguara musi przychodzić przedstawiciel z Fabryki .Wszelkie problemy z gwarancja z częściami i oczywiście z klientami powinien rozwiazywac.(w USA taka osoba przychodzi co tydzień. )(W Polsce nie ma  Oficjalnego Biura Fabryki Jaguara. uważam że wszelkie skargi i zażalenia powinno pisać sie albo dzwonić do Anglii.
http://www.jaguar.co.uk/uk/en/company/faq_contact_us/contact_us.htm
 Mozna tez sie dowiedzieć kiedy będzie przedstawiciel fabryki w Polsce.

XJSC:
Kilka ładnych lat temu robiłem wszystko w serwisie na Grójeckiej i miałem przyjemnosć gościć, gdy była wizyta Panów z UK.
Obsługa zmieniła sie z dnia na dzień nie do poznania, a jacy mili, uprzejmi,
..... wprost sanacyjne wychowanie.

Ale to było na Grójeckiej , od tamtej pory ze starej obsady został tylko kierownik serwisu .... i ..... prezes  no i może jeszcze ktoś.

adam74:
Ponieważ miałem do załatwienia dzis sprawy formalnie z naprawami itp. scedziłem trochę czasu na Waszyngtona.
Dziś rozmawiano ze mną normalnie i udzielono rzeczowych odpowiedzi na moje pytania. jestem mile zaskoczony. mam nadzieję że nie był to chwilowy zryw.

golden jag:
shit eee myricals happen  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej