Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Ryszard Kalisz ma teraz XF. Gratulujemy!
robertth:
--- Cytat: szczypior w Lipiec 11, 2011, 13:32:56 pm ---Kalisz libi Jaguary,już miał s-typa kiedyś
--- Koniec cytatu ---
X-Type'a ;)
piotr170169:
Jak się zmieścił do X-typa?
natas1:
--- Cytat: robertth w Lipiec 11, 2011, 22:38:53 pm ---
--- Cytat: szczypior w Lipiec 11, 2011, 13:32:56 pm ---Kalisz libi Jaguary,już miał s-typa kiedyś
--- Koniec cytatu ---
X-Type'a ;)
--- Koniec cytatu ---
S-Type'a miał nawet na pierwszym zdjęciu można zobaczyć.
khamsin:
--- Cytat: e_gregor w Lipiec 11, 2011, 08:50:40 am ---Już samo wrzucenie fotki jest wystarczającym plotkarstwem, komentarze na poziomie "Faktu" są na prawdę zbędne ;) Podyskutujmy o aucie.
:-tylko
Ktoś tu pisze, że zderzak wygląda jak z XJ - czy przypadkiem tak właśnie nie wygląda XF po liftingu?
--- Koniec cytatu ---
Jak rozumiem masz na myśli moją wypowiedź. Porównując ją do "Faktu" nie wyczuwasz nawet ironii w tonie tejże. Czytuję akurat zupełnie inną prasę, więc ten niski komentarz sobie daruj. Jeżeli nie rozumiesz kim jest człowiek pokroju pana Kalisza to zostaw swoją niewiedzę dla siebie. Poza tym jeśli chcesz dyskutować o Jaguarze tego pana, w dobrym tonie (ze względu na samochód a nie osobe) byłoby nie pomylić XJ'ta z XF'em - to właśnie jest poziom "Fakt-u"... taki "Fakt" medialny...
Jeśli chcesz sprawdzić mój poziom "Faktu" wywołaj moje posty -w uzyskaniu refleksji nie będę pomagał.
A co do wypowiedzi, że co z niego za komunista gdy ma Jaguara (jak rozumiem żartobliwo-ironiczna... no właśnie taki, właśnie taki... kiedyś mordowali teraz już nie (nie u nas w kazdym razie ale w Korei Północnej nadal jednak i to bardzo namiętnie -dlatego warto być komunistą albo lewakiem... taaa... )
Pieterek:
Darujcie sobie politykę, ale jeśli któryś z polityków ma mieć Jaguara, to spoko, że to właśnie p. Kalisz i nie obchodzi mnie to czy to komunista ,,lewak" czy jeszcze coś innego, ma chłop kasę i gust to sobie kupił Jaga (szkoda tylko, że diesla).
Wydaje mi się, że jako jeden z niewielu ma dystans do samego siebie, a do tego wizerunku właśnie pasuje Jaguar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej