Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Podwójny dzwiek zamykania z pilota przy otwartych drzwiach - przeprogramowanie
Sonix:
Witam,
Mam takie pytanko..
Czy IDSem da sie zaprogramować by X-Type przy zamykaniu/otwieraniu go z pilota wydawał taki podwójny dźwięk klaksonu, jak to ma miejsce gdy nie zamkniemy drzwi, maski, czy klapy i próbujemy zamknąć samochód pilotem.
A moze jest prostsza metoda, bez mieszania do tego IDSa?
Z gory dzieki :)
PS. Ten podwójny sygnał jest spoko ;)
hiszpann:
nawet jeśli mam wszystko pozamykane i nacisne pilota dwa razy,(ale tylko przy zamykaniu) to zawsze jest ten podwujny dżwięk(niczego nie ustawiałem tak było,a odkryłem to zupełnie przypadkowo)
Trigojunior:
to może faktycznie ktoś podpowie czy jest możliwość ustawienia czegoś takiego bo u mnie też jest cisza przy zamykaniu/otwieraniu...jedynie słychać siłowniki
bodi:
podłączam się do pytania (też mam ciszę, a fajnie byłoby żeby jakiś dźwięk dawał znać, że samochód uzbrojony bo z dalszej odległości to już nie słychać tych siłowników ryglujących drzwi). Czasami tak mam, że odejdę już kilkanaście, kilkadziesiąt metrów od samochodu i nie pamiętam czy go zamknąłem i z takiej odległości już nie słychać nic.
Sonix:
--- Cytat: hiszpann w Lipiec 04, 2011, 22:33:00 pm ---nawet jeśli mam wszystko pozamykane i nacisne pilota dwa razy,(ale tylko przy zamykaniu) to zawsze jest ten podwujny dżwięk(niczego nie ustawiałem tak było,a odkryłem to zupełnie przypadkowo)
--- Koniec cytatu ---
Czyli się da, pytanie tylko jak tu uaktywnić..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej