Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Zegar w X-type - jak ustawić?

(1/5) > >>

AndrzejWrrr:
Witam wszystkich,
Od niedawna jestem posiadaczem x-type'a i mam problem z ustawieniem zegara. Może to i śmieszne, ale próbowałem na kilka sposobów i bez skutecznie. Bardzo proszę o pomoc.
I jeszcze jedna kwestia...czy każdy x-type ma wyświetlaną temperaturę zewnętrzną? Niestety u mnie jej nie ma, ale może jest gdzieś ukryta - również ogromna prośba o pomoc.

Z góry dziękuję,
I pozdrawiam
AWR

BlackV6:
Ja mam stała temperature zewnetrzą 10st C hahaha

luko_j:
ale masz navi czy zwykle radio? no i czy klimatronic czy manual. Jesli navi to w opcjach na duzym ekranie ustawiasz..w menu jest clock set.. a temp jest wyswietlanana przy regulacji tempetury.. jesli masz klimatronic.. na podluznym wyswietlaczu.. a jak jest w innych wresjach to nie wiem.. tę posiadam to o tej pisze  :-tylko

kogutki:

bodi:
ja mam wersję ze zwykłym radiem i automatyczną klimą i u mnie wsakaznie tempetatury zewnętrznej test na wyświetlaczu od klimatyzacji zaraz powyżej temperatury na jaką nastawiamy klimę. Temperatura zew. ma mniejszą czcionkę ze 2 razy niż ta na którą nastawiamy klimatyzację. Natomiast ustawianie zegara w mojej wersji robi się tak jak to napisał kogutki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej