Autor Wątek: Naprawa zawieszenia (komplet z amortyzatorami)  (Przeczytany 2493 razy)

Cychol

• Gość
Naprawa zawieszenia (komplet z amortyzatorami)
« dnia: Czerwiec 29, 2011, 20:01:55 pm »
Dostałem dosyć dobrą ofertę (cenowo) na model "XJR 6 4.0 320KM, 1997 rok" - takie info dostałem od sprzedającego. Jutro jadę go obejrzeć, wstępnie dowiedziałem się, że do wymiany są amortyzatory, ale znając życie to pewnie całe zawieszenie jest do remontu. I teraz pytanie, jaki może być koszt (chodzi mi o rząd wielkości) remontu zawieszenia, łącznie z wymianą amortyzatorów?

Pavel

• Gość
Odp: Naprawa zawieszenia (komplet z amortyzatorami)
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 29, 2011, 22:38:10 pm »
6 tys zł minimum za taką przyjemność musisz liczyć.

Cychol

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 29, 2011, 22:44:28 pm »
dziękuję bardzo  :-thank

bilu

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 30, 2011, 22:40:52 pm »
Mam tylne amortyzatory, sprezyny tylne czerwone oraz loza tylnych sprezyn używane do xjr x300 oraz cale przednie zawieszenie.zawieszenia są w dobrym stanie . jak cos bedziesz potrzebował to dzwoń tel606675093.

Cychol

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 30, 2011, 22:51:29 pm »
Dzięki za propozycję, ale nie zdecydowałem się kupić tego XJR-a z zawieszeniem do remontu, za dużo innych rzeczy też nadawało się tylko do remontu w tym aucie, ale będę pamiętać o propozycji, jeszcze nie wiem co kupię, tzn wiem co kupię, ale nie wiem w jakim będzie stanie  ;D ;D

bilu

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 01, 2011, 23:12:43 pm »
Znalesc w pelni sprawnego i bezwypadkowego jaguara xjr x300 nie bedzie latwo. Powodzenia w szukaniu.

Cychol

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 01, 2011, 23:19:37 pm »
Jestem coraz bardziej tego świadomy, a co obejrzę auto to w gorszym stanie... :-thumpdown