Witam Jaguśnie klubowiczów i uprzejmie
donoszę co następuje...
Mam nadzieję,że wszyscy będą szampańsko wspominać pobyt w Sandomierzu choć nie zmarzłem tak chyba nigdy.Idea zlotu,zaangażowanie organizatorów i atmosfera, to czynniki,które pozwoliły zapomnieć o pogodzie i razem z Wami cieszyć się przez 2 dni w Sandomierzu. Goście których Wam "przywiozłem" czyli Bartka Żukowskiego i Tancerzy Ognia "Salamander" napewno wnieśli odrobinę humoru czy w drugim przypadku- ciepła
Chciałbym przy okazji zwrócić uwagę na piękny i szlachetny cel jaki towarzyszył na zlocie a mianowicie na "Spełnione Marzenie" Tomka z miejscowości Solec Zdrój,który towarzyszył nam w czasie rajdu,obsypany prezentami od klubu,fundacji "Dziecięce Fantazje",władz miasta Sandomierz. To bardzo miły akcent i świadczy o tym,że JagoManiaki oprócz drapieżnej duszy mają szlachetne serca.Wielki ukłon ode mnie!
Bardzo jestem zadowolony z pobytu wśród Was,mnie się podobało i jak zwykle z każdej imprezy pozostają fajne wspomnienia.Puentą wspomnień będzie wesele,które mieliśmy w hotelu a ja pokój przez ścianę z parą młodą i kawałek nocy poślubnej.Co tam ja słyszałem,pozostawię dla siebie...
))
Postrafiam szystkich klupowicczóff z Santomiesza....!!!!Vivat Kosmodisk!,Vivat polary Krystiana!Vivat Ovo!
Kosmodisk 40 zł
Polary 60 zł
za wszystko inne Ovo zapłaci kartą MasterCardDzięki wielkie za wszystko i generalnie
za imprezkę.