Ja odzyskałem już moje pieniądze chodź nie do końca. Powiem wam od początku. Po tym jak już na klnął prze telefon rzucał słuchawką i potem nie odbierał, postanowiłem wystawić do transakcji adekwatny komentarz (negatywny). Na drugi dzień dzwoni, zaczął krzyczeć coś do słuchawki po czym ostrzegłem go, że zaraz to ja mu rzucę słuchawką, uspokoił się i powiedział, że bez paragonu on nie może mi pieniędzy zwrócić po czym doszedłem z nim do "porozumienia" aby wysłał mi pieniądze bez tego podatku vat. Proponował mi inne części, przepraszał i obiecywał, że przy następnych zakupach rabat i wysyłka gratis. Powiedziałem, że żadnych innych części od niego nie chcę i ma mi przelać MOJE pieniądze. Dostałem zwrot. Te wszystkie przeprosiny propozycje rabatów tylko po to aby unieważnić komentarz. Naprawde wolę zapłacić 2 razy więcej niż robić interesy z tą firmą. Wczoraj znów dzwonił z prośbą o unieważnienie komentarza i przeprosinami. Ten krętacz ma niewiele komentarzy więc nawet 1 negatyw daje mu dużą antyreklamę. Jeśli odrazu wysłał by lampe w dobrym stanie to nie było by problemu, ale widać, że to zwykły prostak który zrobi wszystko dla pieniędzy.