Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

XF Kombi - Premiera jeszcze w 2011?

<< < (3/13) > >>

champagne:
Moim skromnym zdaniem Jaguar ciągle błądzi, dlatego że nie potrafi zachować swojej tożsamości tak jak RR. Ponieważ w przeciwieństwie do Jaguara, RR potrafi zachować swoją tożsamość i nie eksperymentuje zbytnio z designem czy nowymi sygmentami. Oczywiście Jaguar to nie RR i cenowo nie są w tej samej klasie, jednak obie marki reprezentują tzw. brytyjską elegancję i coś z tego powinno wynikać. No cóż takie czasy, książę bierze sobie kopciuszka i Jaguar już nie ten sam co dawniej...

khamsin:
Jaguar w ogóle nie błądzi!!!
Kombi jest potrzebne! To jest oczywiste!
Czasy się zmieniają i obok tego nie da się przejść obojętnie!
Auta trzeba sprzedawać i kombi jest do tego potrzebne a w tej chwili XF to jedyny kandydat i tyle.
Kombi X-Type już był i oczywistym było to, że nastepca musi się pojawić. I tak długo to trwa.
Ale czy akurat Jaguar się w tym temacie łamał?
No przeciez nie wiem  :( ale... nie sądzę!

Jaguar Wroc³aw:
Jak dla mnie to wszystkie Jagi powinny mieć klasyczne rysy a nie jakieś nowoczesne ale niestety rynek weryfikuje wszystko i tak jak kiedyś nikt nie dopuszczał myśli że Porsche może być w dieslu tak musimy się pogodzić z Jaguarem kombi, który i tak lepiej się prezentuje niż np. E klasa kombi.

pablo21:
Według mnie auto wygląda ciekawie, ale osobiście uważam, że Jaguar powinien zostać autem, które ma styl i klasę..czy kombi uważane jako auto rodzinne/robocze będzie takim? Wątpię, obym się mylił.

Jaguar Wroc³aw:
Mam informację z pewnego źródła że będzie XF kombi....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej